PREOKRET: Marakana "GORI", Zvezda dobija STRAŠNOG NAPADAČA za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

04.07.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju će završiti u Beogradu.

PREOKRET: Marakana "GORI", Zvezda dobija STRAŠNOG NAPADAČA za Ligu šampiona!

Foto: FK Crvena zvezda

Marakana

Posle niza peripetija Emanuel Late Lat će, sva je prilika, završiti na Marakani.

Prema našim saznanjima koja su potvrđena od strane kluba, napadač Atalante u Crvenu zvezdu stiže za sumu koja se kreće između 2.000.000 i 3.500.000 evra, te će biti udarna igla samog špica napada za predstojeću Ligu šampiona.

Ova suma će timu iz Bergama biti isplaćena kroz ukupno tri godine, a Late Lat će sa Zvezdom potpisati ugovor do 2027.

U pitanju je fudbaler iz Obale Slonovače zbog kog su crveno-beli vodili niz teških pregovora. Atalanta je tražila 5.000.000 i tu je zapelo, ali su čelnici tima sa Marakane uspeli da spuste cifru, te će igrač koji je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Sent Galenu predvoditi crveno-bele u Ligi šampiona.

Emanuel Late Lat je u Bergamo stigao sa svega osam godina sa majkom, kako bi se pridružio ocu koji je već živeo u Kremoni i odmah je počeo da trenira u mlađim kategorijama Atalante. Za seniorski tim je debitovao 13. avgusta 2016. godine protiv Kremoneza u Kupu Italije, a prvi gol je postigao u istom takmičenju januara 2017. godine protiv Juventusa.

Ipak, nije uspevao da se izbori za minute, pa je često išao na pozajmice i tako je imao priliku da igra za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sent Galen gde je prošle sezone postigao 16 golova na 34 utakmice u svim takmičenjima, od čega 14 u švajcarskom prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading