HAOS NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez VEĆ VIĐENOG pojačanja?!

Autor:

Sport

03.07.2023

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijani prave problem šampionu Srbije.

HAOS NA MARAKANI: Zvezda ostaje bez VEĆ VIĐENOG pojačanja?!

Foto: Starsport

Crvena zvezda je ovom prelaznom roku pristupila nikad ozbiljnije, pa je već na samom početku priprema kompletiran gotovo čitav tim crveno-belih za narednu sezonu.

Najzanimljivije je svakako bilo u napadu, gde je Zvezda, posle mukotrpnih pregovora, uspela da angažuje Žan Filip Krasoa, jednog od najboljih strelaca Druge lige Francuske.

Ipak, tu nije trebao da bude kraj prelaznog roka, makar što se tiče ofanzivaca, jer je blizu Marakane bio i Emanuel Late Lat, napadač Atalante, koji je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Sent Galenu.

Činilo se da je transfer na korak do realizacije, ali je došlo do problema. Naime, kako prenosi "Maxbet sport", Italijani su počeli da koče posao, što se nikako ne sviđa Zvezdi. Atalanta vaga svoj naredni potez, što se čelnicima kluba iz Ljutice Bogdana nikako ne sviđa, pa postoji opcija da se okrenu novim rešenjima.

 

 

To će verovatno biti Mateo Kasijera, napadač Zenita iz Sankt Petersburga. Kolumbijac se i ranije dovodio u vezu sa Zvezdom, do transfera nije došlo, ali se sada otvorila nova prilika, pogotovo što se crveno-beli trenutno nalaze u Rusiji, gde učestvuju na prijateljskom turniru.

Videćemo kako će se ova situacija razrešiti, ali je jasno da Barak Bahar i njegov štab žele golgetera u što kraćem periodu, kako bi stigao da se uigra sa timom i spreman dočeka iskušenja u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading