DRIM TIM NA MARAKANI: Zvezdino TOP POJAČANJE od 2.000.000 evra stiže 1. jula!

Autor:

Sport

29.06.2023

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Seli se u Beograd po okončanju pozajmice u Švajcarskoj.

DRIM TIM NA MARAKANI: Zvezdino TOP POJAČANJE od 2.000.000 evra stiže 1. jula!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave osvajanje Kupa Srbije

Napadač Atalante Emanuel Late Lat trebalo bi da se priključi Crvenoj zvezdi 1. jula, a prema pisanju beogradskih medija transfer će iznositi dva miliona evra.

Specijalizovani sajt "Transfermarkt" procenio je vrednost Afrikanca na milion i po evropskih novčanica, ali je italijanski prvoligaš od srpskog šampiona tražio oko 500 hiljada više. Njegov dolazak na Marakanu dodatno će uvećati ukupnu cenu igračkog kadra našeg najtrofejnijeg kluba, koji je već znatno vredniji u poređenju sa Partizanom.

Podsetimo da je 24-godišnji centarfor minulu sezonu proveo na pozajmici u Sent Galenu, a u švajcarskoj Superligi zabeležio je učinak od 14 golova i četiri asistencije.

Od pojačanja u ofanzivi, novi trener Barak Bahar već raspolaže sa Piterom Olanjinkom i Žan-Filipom Krasoom, a broje se dani do dolaska asa kluba iz Bergama.

Zvezda je na debiju izraelskog stručnjaka savladala selekciju Grada Užica sa 3:1, a u četvrtak će na stadionu "Radomir Antić" odmeriti snage sa banjalučkim Borcem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading