GOTOVO: Zvezda PRODALA Andriju Radulovića!

Autor:

Sport

28.06.2023

17:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pao dogovor između crveno-belih, čeka se samo zvanična potvrda.

GOTOVO: Zvezda PRODALA Andriju Radulovića!

Foto: Starsport

Talentovani krilni napadač Andrija Radulović karijeru će nastaviti u Vojvodini, saznaje "Telegraf". Prvak Srbije postigao je dogovor sa "starom damom" srpskog fudbala oko transfera asa koji je rodom iz Kotora, a on je potpisao ugovor do leta 2027. godine.

Radulović je dete crveno-belih, prošao je sve mlađe selekcije, a za A tim odigrao je 16 utakmica (po dva gola i asistencije).

Novopečeni reprezentativac Crne Gore (za "đetiće debitovao na prijateljskom susretu protiv Češke) igrao je kao pozajmljen fudbaler za Grafičar, Mladost GAT i Radnik, a sada ga čeka nova epizoda na "Karađorđu".

Podsetimo da je 20-godišnjak pažnju na sebe skrenuo partijama u omladinskoj Ligi šampiona, svojevremeno je bio na meti slavnog Milana, a minule sezone sakupio je deset golova u svim takmičenjima za Novosađane i Surduličane, uključujući i pogodak protiv Partizana u Humskoj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading