PRŠTALICA: Sneža Borjan u TOPLESU zapalila crnogorsko primorje (FOTO)

Autor:

Sport

27.06.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Provokativnom fotkom se pohvalila na Instagramu.

PRŠTALICA: Sneža Borjan u TOPLESU zapalila crnogorsko primorje (FOTO)

Foto: Instagram/snezanafi

Snežana Borjan

Snežana Borjan u srpskom fudbalu važi za jednu od najatraktivnijih žena fudbalera, a takođe je i gotovo sigurno među najpoznatijima.

Takav epitet joj je pomogao da i na Instagramu prikupi brojne fanove, pa trenutno ima nešto više od 72 hiljade pratilaca, pretežno muških.

Supruga Milana Borjana je na popularnoj društvenoj mreži vrlo aktivna, pa gotovo iz dana u dan svoje pratioce uveseljava novim fotkama i video snimcima.

Ovog puta je Sneža otišla korak dalje, pošto je na svom profilu okačila fotku sa crnogorskog primorja, na kom uživa u toplesu.

Prelepa plavuša je uslikana sa leđa, a na sebi je imala samo šešir i donji deo kupaćeg kostima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Snežin suprug je i dalje član Crvene zvezde, ali s obzirom na to da novi šef stručnog štaba Barak Bahar ne računa na njega, veliko je pitanje gde će iskusni golman nastaviti karijeru i na čijem stadionu će sijati njegova lepša polovina.

Podsetimo, Milan je nedavno otkrio na koju foru je uspeo da osvoji Snežino srce, a jedan detalj iz te priče bio je i više nego zanimljiv.

Došli smo u stan pre nego što su gosti došli i ona mene pita gde može da se presvuče? Ja kažem kod mene u sobi. I sad kako su to oni stari stanovi, gore iznad vrata je staklo. I sad dok se ona presvlači, ja uzeo stolicu i odmah se popeo i odozgo gledam dok se presvlači - jedan je od delova te priče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
NIJE LOSA

27.06.2023 19:01

SNEZA PARTIZANOVKA