DELIJE U TRANSU! Poznato KADA na Marakanu stiže još jedno PAKLENO pojačanje: Zvezda mu čuva POSEBAN BROJ!

Autor:

Sport

27.06.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barak Bahar ima sastav za Ligu šampiona.

DELIJE U TRANSU! Poznato KADA na Marakanu stiže još jedno PAKLENO pojačanje: Zvezda mu čuva POSEBAN BROJ!

Foto: Starsport

Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Crvena zvezda polako, ali sigurno formira ekipu koja će se sa uspehom takmičiti na tri fronta u sezoni koja je pred nama.

Četa Baraka Bahara već izgleda fenomenalno i na Marakanu su stigli golman Omri Glazer, vezista Marko Stamenić, kao i napadači Piter Olajinka i Žan Filip Kraso, a sada je poznato kada će se timu priključiti još jedno zvučno ime - Emanuel Late Lat.

Prema pisanjima Mozzart sporta, Late Lat stiže u Crvenu zvezdu prvog jula, čim mu istekne pozajmica u Sent Galenu! Tim sa Marakane je praktično dogovorio uslove sa Atalantom, a transfer strelca 14 golova u švajcarskom prvenstvu koštaće blizu dva miliona evra.

Takođe, čelnici Zvezde čuvaju za ovog napadača poseban broj - devet, koji mu je mladi Jovan Mijatović prepustio. Talentovani špic Zvezde će naredne sezone nositi 22, to smo mogli da vidimo i na prvom prijateljskom meču protiv selekcije Užica odigranom u ponedeljak popodne.

Emanuel Late Lat je u Bergamo, u redove Atalante, stigao sa svega osam godina sa majkom, kako bi se pridružio ocu koji je već živeo u Kremoni. Prošao je kompletnu omladinsku školu tima iz Bergama, a za seniorsku ekipu Atalante je debitovao 13. avgusta 2016. godine protiv Kremoneza u Kupu Italije.

Prvi gol je postigao u istom takmičenju januara 2017. godine protiv Juventusa, ali nije uspeo da se izbori za veću minutažu pa je često menjao klubove gde je bio na pozajmicama. Igrao je za Pistojeze, Karareze, Imoleze, Pjaneze, Pro Patriju, SPAL i Sent Galen, a sada će dobiti priliku da u dresu Crvene zvezde izađe na veliku scenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading