NIJE SAMO KRASO! Bahar DOBIJA još jednog NAPADAČA za Ligu šampiona! Evo kada STIŽE na Marakanu!

Autor:

Sport

25.06.2023

12:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda u dubokim pregovorima.

NIJE SAMO KRASO! Bahar DOBIJA još jednog NAPADAČA za Ligu šampiona! Evo kada STIŽE na Marakanu!

Foto: FK Crvena zvezda

Prema pisanju "Sportskog žurnala", prvak Mozzart Bet Superlige Srbije je blizu da utanači dolazak još jednog golgetera. Reč je o napadaču Atalante Emanuelu Late Latu, koga crveno-beli odavno žele u svojim redovima.

Crvena zvezda će navodno klubu iz Bergama platiti oko 2.000.000 evra za reprezentativca Obale Slonovače, koji je golovima u prethodnoj sezonu blistao u dresu švajcarskog Sent Galena, za koga je nastupao kao pozajmljen igrač.

Iskusni napadač bi na Marakanu trebalo da stigne do odlaska ekspedicije crveno-belih u Sank Peterburg, pošto će u Rusiji obaviti drugi deo priprema, od 2. jula.

Inače, Late Lat je u potonjoj sezoni švajcarske elite upisao 31 utakmicu, čak 14 puta je bio strelac, uz četiri asistencije kod postizanja golova.

Prethodno je ekipu novog trenera Baraka Bahara pojačalo šest imena. Do sada su Zvezdin dres zadužili: golman Omri Glazer (Hapoel, Ber Ševa), vezisti Marko Stamenić (Kopenhagen) i Edmund Ado (Spartak, Subotica), kao i napadači Piter Olajinka (Slavija, Prag) i Žan-Filip Kraso (Sent Etjen).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading