DELIJE U TRANSU! Sa Marakane stigle FENOMENALNE vesti: Čelnici Zvezde ODUŠEVILI navijače pred Ligu šampiona!

Autor:

Sport

20.06.2023

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je kako možete do karata za elitno takmičenje i Superligu Srbije.

DELIJE U TRANSU! Sa Marakane stigle FENOMENALNE vesti: Čelnici Zvezde ODUŠEVILI navijače pred Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Delije na stadionu "Rajko Mitić"

Crvena zvezda pustila je u onlajn prodaju premijum sezonske karte za Ligu šampiona i domaće prvenstvo.

Fudbalski klub Crvena zvezda vredno radi na pripremama za novu sezonu u kojoj će kao što je već odavno poznato biti učesnik grupne faze Lige šampiona. Prvotimci su nagradili navijače direktnim plasmanom, a sada je red došao na delije, kojima je u onlajn ponudi PREMIJUM sezonska karta za sve utakmice koje će crveno-beli odigrati na stadionu “Rajko Mitić” u sezoni 2023/2024.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Najava čelnika Zvezde

 

Dobro je poznato da Crvena zvezda ima pristalice širom Evrope i sveta, te je za verovati da će odziv navijača biti sjajan, ali su se ljudi iz Ljutice Bogdana pobrinuli da osim povoljnih cena PREMIJUM sezonskih karata navijače nagrade i sa uračunatih 1000 dinara popusta, prilikom onlajn kupovine. 

PREMIJUM sezonske karte će važiti za utakmice koje će se igrati na Marakani u sezoni 2023/24 u sva tri takmičenja - Ligi šampiona, prvenstvu i Kupu Srbije. Ispunjene tribine stadiona “Rajko Mitić” i himna Lige šampiona su svakako nešto što svaki zvezdaš želi da doživi, a od nezaboravne atmosfere vas deli samo klik na LINK

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Cene Premijum sezonskih karata

 

Zvezda uvek nagrađuje najvernije, te će vlasnici sezonskih karata iz prethodne sezone, moći da obnove svoje PREMIJUM sezonske ulaznice po neverovatno niskim cenama, a jedini uslov je produžetak članarine. 

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Cene obnove Premijum sezonskih karata

 

Kako bi tribine bile ispunjene do poslednjeg mesta, PREMIJUM sezonske ulaznice su dostupne i svima onima koji su doneli odluku da u narednoj sezoni budu velika podrška crveno-belima sa severne, zapadne i istočne tribine. 

Crvena zvezda radi na unapređenju infrastrukture, postavljanju nove travnate podloge, zameni stolica, kao i novom šanku na severnoj tribini, a kako bi unapredili ugođaj svih navijača na stadionu, ali i da crveno-bele očekuju sigurna tri evropska duela protiv atraktivnih protivnika i više je nego jasno da će se tražiti karta više. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading