BAHAR DOBIO UPOZORENJE: Ne zna GDE DOLAZI, može da računa na JEDNO!

Autor:

Sport

07.06.2023

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Idan Vered savetovao je svog zemljaka.

BAHAR DOBIO UPOZORENJE: Ne zna GDE DOLAZI, može da računa na JEDNO!

Foto: Starsport

Luka Jović, Nenad Gavrić, Idan Vered i Predrag Rajković

Barak Bahar preuzeo je Crvenu zvezdu i već na startu pokazao je da će pod njegovim vođstvom tim sa Marakane izgledati daleko drugačije nego prethodnih sezona.

Izraelac se zahvalio Milanu Borjanu, te je dugogodišnjem kapitenu najavio da neće biti prvi izbor, a uz to dodao je da će biti još promena.

Nije Bahar prvi Izraelac na Marakani. Navijači Zvezde sećaju se Idana Vereda koji je trebao da bude veliko pojačanje, ali nije ostavio dubok trag, a sada je upravo on poslao poruku svom zemljaku.

Republika

Foto: Starsport

Idan Vered

 

Makabi Haifa i Makabi Tel Aviv nemaju ni pola onog što ima Zvezda. Njen budžet je 70-80 miliona evra. U Izraelu se o tome sanja. Uzimajući sve u obzir, ipak bi bilo smešno reći da je Bahar pogrešio što je izabrao Zvezdu. U Izraelu je euforija oko toga što Haifa i Tel Aviv imaju po pola miliona navijača. Zvezdini navijači nisu samo u Srbiji. To je cela bivša Jugoslavija i za Zvezdu navija oko devet ili deset miliona ljudi. Mislim da ni Barak ne zna gde ide. Posebno sad kad će igrati Ligu šampiona. Može da računa na pun stadion na svakoj utakmici - rekao je Vered, pa nastavio:

- U Crvenoj zvezdi sam proveo nešto manje od godinu dana i bio sam deo njenog uspeha. Čuo sam da je sada Barak Bahar otišao tamo i nisam siguran da li mu je to korak napred. Ako pričamo o kompletnoj ligi, definitivno je slabija od izraelske. Manje je interesantna i konkurentna, ima dva kluba koja se izdvajaju i to je to. Međutim, ako pričamo o Crvenoj zvezdi, ona je klasa više u odnosu na izraelske klubove.

Republika

Foto: Starsport

Idan Vered

 

Prisetio se Vered potom i boravka u Beogradu.

Kad dođete kao stranac u Srbiju, koja ima lude talente, morate biti odmah spremni da igrate, nema vremena za aklimatizaciju. Ja nisam bio na potrebnom nivou. Oni koji su bili sa mnom u klubu, kasnije su se preselili u Porto, Lacio, Liverpul, Napoli... Mene je u Srbiju odveo mendžer Fali Ramadani. Gledao me je kako dajem golove Mariboru, Šalkeu, Bukureštu i pretpostavio je da će iz Srbije lakše da me preporuči u neku od jačih liga. Međutim, jednostavno nisam bio dovoljno dobar - zaključio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading