DELIJE U TRANSU! Barah Bahar POVUKAO POTEZ koji su svi ČEKALI! (FOTO)

Autor:

Sport

28.05.2023

07:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasmejano lice Izraelca može da raduje sve navijače Crvene zvezde.

DELIJE U TRANSU! Barah Bahar POVUKAO POTEZ koji su svi ČEKALI! (FOTO)

Foto: Starsport

Barak Bahar na Marakani

Posle niza peripetija, pregovora i drame, Barak Bahar je konačno povukao potez koji su svi čekali i stigao je u Beograd!

Izraelac je već potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom i od naredne sezone naslediće Miloša Milojevića na klupi šampiona Srbije, a prvi put će na Marakani biti na proslavi titule i susretu poslednje runde Superlige protiv Novog Pazara (nedelja, 19.00).

Fotografija koja je u subotu uveče preplavila internet pokazuje dosadašnjeg trenera Makabija iz Haife na aerodromu, zajedno sa saradnicima koji će mu pomagati i u srpskom klubu.

 

 

Kompletan tim koji Izraelac vodi za sobom krenuo je ka Beogradu u kasnim popodnevnim časovima u subotu, a već u nedelju imaće priliku da prvi put oseti čari Marakane.

Nasmejano lice Bahara i njegovih saradnika definitivno je nešto što može da raduje delije koje će novog trenera Zvezde dočekati raširenih ruku.

Zajedno sa novim trenerom Zvezde u Srbiju su doputovali Gaj Carfati, Gaj Vajsinger, Adam David i Dani Inbar, kao i menadžer talentovanog izraelskog stručnjaka. Nezvanično, konferencija za medije na kojoj će Barak biti predstavljen kao novi trener Zvezde održaće se u ponedeljak, dok bi pripreme za sezonu u kojoj će šampion Srbije igrati grupnu fazu Lige šampiona trebalo da počnu 19. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading