ŽESTOKE REČI DELIJA: Navijači Zvezde poslali JAKU PORUKU javnosti!

Autor:

Sport

25.05.2023

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sprema se spektakl na Marakani.

ŽESTOKE REČI DELIJA: Navijači Zvezde poslali JAKU PORUKU javnosti!

Foto: Starsport

Delije tokom meča Zvezda - TSC

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su titulu u Superligi Srbije na dominantan način, a u četvrtak uveče (21.00) imaće priliku da stignu i do duple krune pošto će u finalnom meču Kupa igrati protiv Čukaričkog na Marakani.

U poslednjem kolu Superlige Srbije Crvena zvezda će igrati protiv Novog Pazara (nedelja, 19.00, Marakana), a na ovom meču navijači će iskoristiti priliku da proslave titulu.

S tim u vezi, delije su izdale saopštenje u kom pozivaju na pomenuti meč.

Iza nas su sati, dani, meseci i godine posvećene podršci Crvenoj Zvezdi. Kao i uvek, stajali smo čistog srca i bistre glave – dosledni, uporni i verni u ljubavi prema našem klubu i našoj tribini. Proslava titule je trenutak da pokažemo ko smo i za šta živimo! Za isti cilj, sa istom emocijom i strašću kao decenijama unazad. 

Republika

Foto: Starsport

Delije

 

To je dan kada svaki Zvezdaš obavezno dolazi na stadion, dan kada se na stadionu brišu sve granice između tribina, između generacija navijača, dan kada se pomeraju granice u ljubavi prema Zvezdi, granice u kreativnosti, domišljatosti, originalnosti, ludosti... Imamo privilegiju da navijamo za najtrofejniji klub na ovim prostorima, klub koji je za 78 godina postojanja osvojio 34 titule šampiona. Bilo je i godina kad je osvajanje titule bila misaona imenica. Zvezda je najduže bila bez titula 6 godina (2007-2014.), a potom 4 godine (1946-1951. i 1995-2000.). Nikada nismo odustajali! Dosledni, uporni i verni našoj ideji, danas obaramo rekode i prvi put u istoriji osvajamo šestu titulu u nizu. Narednih dana podsetićemo se kako smo slavili titule u nekim ranijim godinama i koliko je proslava titule deo našeg identiteta i važan dan u životu svakog navijača Zvezde - piše u pozivu.

Da li će se slaviti samo titula ili i dupla kruna, ostaje da se vidi u četvrtak uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading