MOĆNA PORUKA KAPITENA: Borjan se oglasio u odsudnom momentu!

Autor:

Sport

23.05.2023

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman šampiona Srbije pozvao navijače da dođu na proslavu titule.

MOĆNA PORUKA KAPITENA: Borjan se oglasio u odsudnom momentu!

Foto: Starsport

Milan Borjan i Aleksandar Katai

Kapiten Crvene zvezde, čuvar mreže Milan Borjan, pozvao je navijače crveno-belih da dođu u nedelju od 19 časova na meč protiv Novog Pazara i proslavu šeste uzastopne titule.

- Ponosan sam na šestu uzastopnu titulu, koju sam osvojio od dolaska u klub. Nije uvek bilo lako, ali smo znali da u svakom trenutku imamo podršku naše najvernije publike. Na teren izlazimo sa mišlju da je naš zadatak da usrećimo ljude koji su došli na stadion, a time ćemo se voditi i na preostale dve utakmice. Očekuje nas finale kupa, izuzetno bitan meč, kojim bismo zaokružili još jednu istorijsku sezonu. Posle samo tri dana je i poslednje kolo Superlige Srbije, kada ćemo proslaviti 34. titulu, verujem u sjajnoj atmosferi i pred ispunjenom Marakanom - istakao je Borjan.

Golman crveno-belih pozvao je sve zvezdaše da pokažu da imaju veliko srce, učestvuju u akciji kluba i obezbede barjake od čije će prodaje deo novca biti doniran za infuzomate.

- Ulaz je besplatan, nadamo se i lepom vremenu, kako bi navijači mogli u potpunosti da uživaju. Klub je pokrenuo sjajnu akciju, kojom potvrđujemo da smo društveno-odgovorni. Želimo da vidimo prelepu sliku Marakane kao što je to bilo prethodne godine i koreografiju sa barjacima koja je fenomenalna. Prodaja barjaka ima i humanitarni karakter, što je izuzetno značajno, zato pozivam sve zvezdaše da obezbede rekvizit na vreme, budu deo proslave 34. titule, pokažu humanost i potvrde veličinu naše crveno-bele porodice - zaključio je Borjan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading