LJUBIMAC DELIJA POTPISUJE ZA ČUKARIČKI: "Brđani" pristali da se finale Kupa odigra na Marakani zbog OGROMNOG POJAČANJA iz Zvezde za sledeću sezonu!

Autor:

Sport

23.05.2023

13:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim toga, biće i neuporedivo bolja atmosfera nego na Banovom brdu.

LJUBIMAC DELIJA POTPISUJE ZA ČUKARIČKI: "Brđani" pristali da se finale Kupa odigra na Marakani zbog OGROMNOG POJAČANJA iz Zvezde za sledeću sezonu!

Foto: Starsport

Stadion Čukaričkog

Ljubitelje fudbala u našoj zemlji iznenadila je odluka Čukaričkog da pristane da finale Kupa Srbije protiv Crvene zvezde odigra na stadionu "Rajko Mitić".

Sprotski direktor "brđana" Vladimir Matijašević otkrio je da je Čuka povukla takav potez kako bi zadržala defanzivca Radovana Pankova, a moguće i Vladimira Lučića, ako se ne zadrži u Ljtuice Bogdana.

- Znate koja je razlika da li se igra na stadionu Zvezde ili Čukaričkog? Na Marakani će biti 30-40 hiljada ljudi, a na Banovom brdu tri do četiri hiljade Zvezdinih navijača. Naših nema, doći će možda 500-1.000. Igrali smo mnoge utakmice, pa ništa. Pristali smo iz dva razloga da igramo na Marakani. Jedan je da bude dobra atmosfera i da se pošalje lepa slika. Drugi razlog su razgovori oko Radovana Pankova koji će ostati kod nas u budućnosti i Vladimira Lučića koji će se vratiti kod nas ako ne ostane u Zvezdi. Tu su oni nama izašli u susret. Nismo sigurno to zbog zarade odlučili - objasnio je Matijašević za "Maxbetsport".

Republika

Foto: Printscreen/RTS

Radovan Pankov

Podsetimo da je Pankov (27) na Marakanu stigao iz niškog Radničkog, a nakon penal-serije u Kopenhagenu stekao je veliku naklonost delija. Izgleda da ga budućnost ipak veže za Čukarički, koji će u četvrtak od 21 čas pokušati da se domogne pehara u našem najmasovnijem takmičenju...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Fudbalski Fanatik

23.05.2023 14:29

Radovana Pankova nazvati ljubimcem Zvezdinih navijača može jedino ne baš mnogo obavešteni novinar.