HRVAT ZABIO NOŽ U LEĐA GROBARIMA! Sramne REČI i veličanje Jabuselea! Ovo mu navijači Partizana neće OPROSTITI! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.05.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaš Reala Mario Hezonja "uhvaćen" je kako hvali postupak krvnika Geršona Jabuselea.

HRVAT ZABIO NOŽ U LEĐA GROBARIMA! Sramne REČI i veličanje Jabuselea! Ovo mu navijači Partizana neće OPROSTITI! (VIDEO)

Foto: Starsport

Mario Hezonja i Željko Obradović se rukuju

Centar Madriđana bio je, uz Serhija Ljulja, vinovnik incidenta u drugoj utakmici, kada je krvničkim zahvatom bacio Dantea Egzuma, posle čega se australijski reprezentativac povredio.

Taj detalj je, po mnogima, prelomio četvrtfinalnu seriju iz koje je Real izašao kao pobednik. Međutim, hrvatski košarkaš Mario Hezonja je posle osvajanja titule među prvima pritrčao Francuzu i obratio mu se sledećim rečima:

- Promenio si nam čitavu jeb*nu sezonu. Ovo je zbog tebe - rekao mu je Hezonja, a krvnik Geršon Jabusele je u tim trenucima plakao od sreće.

Inače, treba podsetiti da je bivši igrač Barselone zbog "bacanja" od strane košarkaša Reala zadobio povredu tetive prsta, zbog čega nije pružao partije na nivou kom je želeo.

Još veća blamaža Reala izbila je kada se Egzum "otvorio" i priznao da mu niko iz tabora kasnijih evropskih šampiona direktno nije uputio izvinjenje, čak ni pomenuti Jabusele.

Madriđani su uspeli da i bez Geršona, koji je tada dobio pet mečeva suspenzije, trijumfuju u Kaunasu i 11. put pokore Stari kontinent.

Partizan se, sa druge strane, okrenuo obavezama u AdmiralBet ABA ligi i deklasirao Studentski centar u "majstorici" četvrtfinala regionalnog takmičenja, pa ga u polufinalu čeka duel sa Cedevita Olimpijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading