GROBARIMA SE PREVRĆE ŽELUDAC: Ponovo se oglasio Panter i poslao MOĆNU PORUKU Realu - ovo BOLI!

Autor:

Sport

23.05.2023

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider crno-belih još jednom prokomentarisao bolnu temu.

GROBARIMA SE PREVRĆE ŽELUDAC: Ponovo se oglasio Panter i poslao MOĆNU PORUKU Realu - ovo BOLI!

Foto: Starsport

Kevin Panter

Kapiten Partizana Kevin Panter oglasio se povodom Realovog osvajanja Evrolige. Grobari još uvek nisu preboleli četvrtfinalni poraz od "kraljevskog kluba", a slično se oseća i sjajni trojkaš.

- Definitivno jesam razmišljao o seriji protiv Reala i svemu što se dešavalo. Baš je bolelo, za mene je sve to bilo lično, znaju svi zbog čega i razmišljao sam o svemu danima, nisam mogao da izbijem to iz glave, sada je sve gotovo i to je to. Idemo dalje - izjavio je Panter, koji je potom smogao snage da čestita Madriđanima 11. evropsku titulu.

Republika

Foto: Starsport

Panter i Egzum

- Opet moram da budem pažljiv sa rečima i skroman. Ne zanima me previše šta se desilo na fajnal-foru. Svaka im čast na pobedi - naveo je bivši igrač Crvene zvezde i Milana.

Podsetimo da je Real do evro-titule stigao pobedama nad Barselonom i Olimpijakosom u Kaunasu, dok je "parni valjak" ušao u polufinale AdmiralBet ABA lige savladavši Studentski centar sa 2:1 u seriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading