UZBUNA U PARTIZANU! Čak sedmorici igrača ISTIČU ugovori, a EVO šta će biti sa Obradovićem!

Autor:

Sport

11.05.2023

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je takmičenje u Evroligi završio porazom u Top 8 fazi od madridskog Reala.

UZBUNA U PARTIZANU! Čak sedmorici igrača ISTIČU ugovori, a EVO šta će biti sa Obradovićem!

Foto: Starsport

Panter i Lesor sa saigračima iz Partizana i trenerom Željkom Obradovićem

Sjajnim partijama od početka sezone, crno-beli su bili u situaciji da na "jednu loptu" odlučuju o plasmanu na fajnal-for.

Ni vođstvo od 2:0 u seriji protiv Real Madrida nije bilo dovoljno izabranicima Željka Obradovića, čak ni 18 koševa prednosti u majstorici pred španskom publikom, pa je klub iz Humske propustio veliku priliku da se nađu u polufinalu Evrolige i podele megdan sa slavnom Barselonom.

Ono što brine sve navijače Partizana, ali i sportskog direktora Zorana Savića, jeste podatak da na kraju tekuće sezone obaveze prema klubu prestaju da važe čak sedmorici košarkaša!

Na spisku onih kojima ističu ugovori su: kapiten Kevin Panter, Matijas Lesor, Zek Ledej, Aleksa Avramović, Dante Egzum i Džejms Naneli!

Foto: Starsport

Egzumu, Naneliju, Ledeju, Lesoru i Panteru uskoro ističu ugovori

Na ovoj listi je i Joanis Papapetru, s tim što kod grčkog košarkaša važi mogućnost produžetka saradnje i za sledeću sezonu, ali još je sve nejasno pod kakvim će uslovima isksusni as zahtevati da ostane u taboru crno-belih.

Sa druge strane, mlađi igrači poput Alena Smailagića, Uroša Trifunovića, Izraelca Jama Madara, Balše Koprivice i nešto starijim Danilom Anđušićem imaju obaveze prema Partizanu do leta naredne godine. U slučaju Tristana Vukčevića vlada nepoznanica, jer je prilikom njegovog dolaska u Humsku, objavljeno da je parafiran ugovor na nekoliko godina.

Najvažnija informacija za grobare je da li će Željko Obradović "dići sidro" ili nastaviti započetu, uspešnu misiju na klupi? Tu nema dileme, jer se najtrofejniji evropski trener prilikom dolaska obavezao crno-belima na trogodišnju vernost.

Dakle, navijači Partizana nemaju razloga da brinu, jer će sa popularnim Žocom ući i u novu sezonu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading