NIJE MU BILO SVEJEDNO! Obradović OBJASNIO jednu SITUACIJU iz svlačionice!

Autor:

Sport

11.05.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Željko Obradović osvrnuo se još jednom na razloge eliminacije.

NIJE MU BILO SVEJEDNO! Obradović OBJASNIO jednu SITUACIJU iz svlačionice!

Foto: Starsport

Željko Obradović

Crno-beli su propustili dve meč lopte pred svojim navijačima, kao i priliku da posle +18 u majstorici u Madridu obezbede plasman na fajnal-for.

Zato i nije za čuđenje jedan podatak iz Partizanove svlačionice, koji je nakon meča otkrio Željko Obradović.

- Video sam igrače u svlačionici, veoma su tužni, moraćemo da pronađemo snage… Od petka počninjemo pripreme za ABA ligu ovo moramo da zaboravimo, imamo veliki cilj da osvojimo regionalno takmičenje – rekao je Obradović i još jednom se osvrnuo na poraz:

- Ne bi trebalo praviti veliku analizu i videti da smo igrali dva različita poluvremena. U prvom poluvremenu smo igrali odličnu košarku, iako nisam bio najzadovoljniji nekim odlukama u napadu i jer smo dopustili veliki broj poena. Real je ekipa koji ima kvalitet i ponos, uradiće sve što mogu da se vrate. Pokušao sam na svakom tajm-autu, čak i bez njega da probudim ekipu, da im kažem da moraju da budu koncentrisani do zadnje lopte.

Republika

Foto: Starsport

 

Nije bežao od toga Obradović da je Partizan pravio velike greške u defanzivi.

- Real je šutirao fenomenalno za tri poena, mnogo lakih poena iz prodora. Čak i u najtežoj situaciji smo odigrali par dobrih odbrana. Odigrali smo nekoliko dobrih odbrana, da se vratimo, jedan veoma dobar šut Pantera za tri poena, koji je mogao da dovede do toga da izjednačimo, nije ušao.

Uprkos svemu, pohvalio je kapitena svog tima:

- Kevin Panter je odigrao fenomenalno, pravi je lider, pravi je kapiten. Imali smo problem sa faulovima visokih igrača, to je i te kako bilo bitno. Smailagić je igrao samo devet minuta, Lesor je imao četiri faula, baš kao i Dante. Gubili smo defanzivne skokove, sve ukupno je utisak da smo mi pomogli da izgubimo utakmicu, ali u svakom slučaju čestitamo Real Madridu to je veliki klub. I ova utakmica se završila na jednu loptu, moglo je da bude drugačije, tako je bilo i u prvoj, trećoj, četvrtoj utakmici i sada. To bi trebalo da bude veliko iskustvo, da nam pomogne za ono što je ispred nas - istakao je Željko Obradović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading