"KRALJEVIĆI" SLAVE ODLAZAK NA FAJNAL-FOR! Jedna ČESTITKA ih je posebno OBRADOVALA! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2023

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Kraljevski klub" uspeo je napravi novi rekord Evrolige i eliminiše crno-bele.

"KRALJEVIĆI" SLAVE ODLAZAK NA FAJNAL-FOR! Jedna ČESTITKA ih je posebno OBRADOVALA! (VIDEO)

Foto: Starsport

Madriđani su na krilima najiskusnijih košarkaša, Serhija Rodrigeza i njegovog imenjaka Ljulja, stigli do potpunog preokreta.

- Borba do kraja i to što nikada ne odustajemo je u našem DNK toliki niz godina. Danas smo to ponovo pokazali. Gubili smo 18 razlike i uspeli da preokrenemo karakterom i zahvaljujućim našem DNK. Srećan san što sam doprineo u odlučujućim trenucima. U petoj utakmici, iskustvo je veoma bitno. Serhio Rodrigez je bio fantastičan, Rudi je odradio brutalan posao. Svi smo se trudili da doprinesemo i na kraju pobeda pripada čitavom timu - rekao je Serhio Ljulj.

Osvrnuo se na "zatvaranje" Kevina Pantera, pošto kapiten crno-belih nije dobio mnogo prostora u drugom delu meča.

- Promenili smo odbranu, postavili zamke. Panter je veoma talentovan igrač, može da pogađa na razne načine, ali uspeli smo da ga umorimo i na kraju nije bio tako uspešan. Bio je to plod timskog napora.

Republika

Foto: Starsport

Serhio Ljulj

Pobednika je rešio Mario Hezonja, trojkom koja je izazvala velike diskusije, obzirom da je hrvatski košarkaš, po mnogima, nagazio liniju.

- Uvek smo bili takva ekipa, borimo se kao lavovi. Gubili smo 2-0. Otišli na teren na kojem je gotovo nemoguće pobediti i dobili dve utakmice. Imali smo mnogo problema sa povredama, ali borili smo se i ova pobeda će ostati zapisana u istoriji. U ovom timu postoji pobedničko srce, bilo da gubite ili vodite. Na poluvremenu smo ostali mirni, svesni da moramo da podignemo nivo zbog 55 primljenih poena. Uspeli smo i na kraju slavili - zaključiio je Hezonja.

Košarkašima Reala je po završetku meča čestitao lično predsednik "kraljevskog kluba" Florentino Perez, što ih je posebno obradovalo.

- Posle pete i odlučujuće utakmice plej-ofa Evrolige u Vizink centru, Florentino Perez je čestitao svim igračima i članovima stručnog štaba na epskoj pobedi protiv Partizana i plasmanu na Fajnal for u Kaunasu, po deveti put u poslednjih 12 godina. Predsednik je pozdravio tim i čestitao mu na velikom preokretu i uloženom trudu tokom serije - piše na sajtu Reala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading