DOVOLJNO JE BILO DA SE POJAVI! Pogledajte REAKCIJU navijača Partizana kada je Žoc izašao pred NJIH! Neprocenjivo! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2023

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Partizana završili su ovosezonsko učešće u Evroligi porazom u Top 8 fazi od madridskog Reala.

DOVOLJNO JE BILO DA SE POJAVI! Pogledajte REAKCIJU navijača Partizana kada je Žoc izašao pred NJIH! Neprocenjivo! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/KK Partizan

Iako su protiv "kraljevskog kluba" imali vođstvo od 18 koševa, crno-beli nisu sačuvali stečenu prednost, te su eliminisani iz četvrtfinala.

Sa druge strane, Real je postao prva ekipa u istoriji Evrolige koja je posle 0:2 okrenula rezultat u seriji i slavila sa 3:2, pa će na fajnal-foru u Kaunasu igrati protiv omraženog rivala Barselone.

Katalonci su, podsetimo, mnogo ranije pregazili Žalgiris rezultatom 3:0 i izborili učešće u polufinalu najelitnijeg klupskog takmičenja.

Uprkos ispadanju, igrače Partizana su grobari sačekali na aerodromu "Nikola Tesla" i nagradilil ih ovacijama za učinjeno, a posebno je zanimljivo bilo videti kako su dočekali trenera Željka Obradovića, već ispred Vizink dvorane u prestonici Španije.

Velike ovacije dobio je najtrofejniji evropski trener, baš kao i po sletanju u Beograd, gde je košarkašima crno-belih priređen spektakularan doček.

Koliko su bili oduševljeni "iznenađenjem" na aerodromu "Nikola Tesla", svedoče i suze Matijasa Lesora, obzirom da francuski centar nije mogao da sakrije emocije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading