OGLASIO SE I HEROJ MADRIĐANA: Rodrigez poslao navijačima SNAŽNU poruku!

Autor:

Sport

11.05.2023

00:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni Španac je odigrao jednu od partija karijere.

OGLASIO SE I HEROJ MADRIĐANA: Rodrigez poslao navijačima SNAŽNU poruku!

Foto: Starsport

Serhio Rodrigez i Rudi Fernandez

Košarkaši Partizana nisu uspeli da se plasiraju na fajnal-for Evrolige, pošto su u majstorici posle velikog preokreta izgubili od Real Madrida.

Imao je beogradski tim čak +18 sredinom treće deonice (59:41), ali nije uspeo da održi ovu prednost do kraja, pa ćemo na završnom turniru Evrolige gledati aktuelnog vicešampiona Evrope.

Verovatno je igrač odluke bio Serhio Rodrigez, koji je odigrao meč sezone, a duel je na kraju završio sa 19 poena, uz šest asistencija. Upravo je on posle meča dao izjavu i otkrio je kako se oseća posle trijumfa.

- Neverovatan osećaj, prvi put da se neko vratio od 0-2. Srećni smo, sledeće nedelje smo na F4. Dokazali smo da se uvek borimo - rekao je junak trijumfa Madriđana.

Foto: Starsport

Serhio Rodrigez i Dante Egzum

Osim njega, od igrača Real Madrida, izjavu je dao i Džanan Musa, koji je takođe bio van sebe posle pobede.

Ne znam šta da kažem. Ovo mi je prva sezona u Realu i ovo od čega je ovaj klub satkan i izgrađen. Bili smo na 0:2, gubili smo ovde 18 poena razlike, ali smo uspeli da se vratimo. Ne znam kako... Čestitam Partizanu na sjajnoj sezoni - rekao je Musa.

Real će se u polufinalu elitnog takmičenja sastati sa Barselonom, koja je pometlala Žalgiris.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading