MATEO VAN SEBE OD SREĆE: "Ovo je Real Madrid" - strateg Španaca otrkio razlog velike pobede!

Autor:

Sport

10.05.2023

23:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Madriđana je očigledno preživeo pravi pakao.

MATEO VAN SEBE OD SREĆE: "Ovo je Real Madrid" - strateg Španaca otrkio razlog velike pobede!

Foto: Starsport

Ćus Mateo, trener Real Madrida

Košarkaši Real Madrida su savladali Partizan sa 98:94 (22:23, 17:32, 30:21, 29:18) u majstorici četvrtfinalne serije Evrolige, čime su obezbedili sebi mesto na F4 turniru u Kaunasu.

Neverovatan meč smo videli u Vizink centru, delovalo je da će crno-beli uspeti da naprave podvig i plasiraju se na završni turnir, ali su u finišu potpuno posustali, pa ćemo Real gledati u duelu sa Barselonom.

Posle ovog duela se oglasio i Ćus Mateo, trener Madriđana, koji je očigledno bio ushićen posle ogromne pobede i plasmana dalje.

- U svlačionici sam im rekao da moramo da nastavimo da borimo. Bila je emotivna utakmica. veoma smo uzbuđeni. Imamo igrače koji znaju kako treba da se bore Ćaćo, Ljulj... Ovo je Real Madrid. Ostišli smo na fajnal for zato što smo borili od septembra sa radnim stvarima, od povreda do pritiska - rekao je Mateo.

Foto: Starsport

Ćus Mateo, trener Real Madrida

Sa njim se složio i Musa, koji je čestitao Partizanu na sjajnoj sezoni.

- Ne znam šta da kažem. Ovo mi je prva sezona u Realu i ovo od čega je ovaj klub satkan i izgrađen. Bili smo na 0:2, gubili smo ovde 18 poena razlike, ali smo uspeli da se vratimo. Ne znam kako... Čestitam Partizanu na sjajnoj sezoni - rekao je Musa.

Real je ovom pobedom izborio plasman na F4, a njihov duel sa Barselonom je zakazan za 19. maj, kada će biti odigrano i drugo polufinale, između Olimpijakosa i Monaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading