OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Reakcija Pantera i Ljulja posle meča je sve IZNENADILA! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2023

06:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je porazom u Madridu završio učešće u Evroligi za ovu sezonu.

OVO JE MNOGIMA PROMAKLO! Reakcija Pantera i Ljulja posle meča je sve IZNENADILA! (VIDEO)

Foto: Prinstcreen/Twitter

Košarkaši crno-belih izgubili su majstoricu protiv Reala i ukupnim rezultatom u seriji (2:3) eliminisani iz daljeg toka takmičenja Evrolige.

Imala je četa Željka Obradovića sve u svojim rukama, vođstvo od 2:0 u pobedama, ogromnih 18 poena viška u "Vizink centru", ali im ni to nije bilo dovoljno da i treći put uzastopno savladaju "kraljevski klub" na njihovom parketu i prođu na megdan Barseloni.

Iako je u redovima kluba iz Humske blistavu partiju pružio Kevin Panter, posebno je bilo zanimljivo videti reakciju kapitena gostiju i susret sa iskusnim Serhiom Ljuljom.

Njih dvojica su bili vinovnici incidenta u drugom meču, koji je završen brutalnom tučom, posle koje je Panter zaradio dve utakmice suspenzije i nije igrao do sinoćnjeg duela.

Sa druge strane, proslavljeni reprezentativac Španije prošao je bez kazne, što je naišlo na ogorčenje velikog broja Partizanovih, ali i Realovih navijača.

Međutim, prema onome što se videlo po završetku susreta, kada se čuo poslednji zvuk sirene, Kevin i Serhio su se izgrlili, što govori da je između njih palo prijateljstvo..

Zagrljaj Pantera i Ljulja svedoči o ogromnom poštovanju na parketu.

Real Madrid će na fajnal-foru igrati protiv Barselone koja je ometlala Žalgiris sa 3:0 i plasirala se u Kaunas, dok drugi polufinalni par čine Makabi Tel Aviv i Olimpijakos.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading