"NISAM NI JA SAVRŠENA..." Mirka Vasiljević progovorila o PROBLEMIMA u braku sa Vujadinom

Autor:

Zabava

11.05.2023

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna glumica je otkrila kako uspeva da reši sve nesuglasice sa fudbalerom!

"NISAM NI JA SAVRŠENA..." Mirka Vasiljević progovorila o PROBLEMIMA u braku sa Vujadinom

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić

Glumica Mirka Vasiljević i fudbaler Vujadin Savić su već 11 godina u vanbračnoj zajednici i imaju četvoro dece, a ona im je potpuno posvećena. 

- Imate njihove obaveze i oni su prioritet. Prvo se sve oko njih uradi, pa ako ostane vremena za vas super. Onda imate životne obaveze oko kuće, oko vašeg posla, ali to tek kad se uverite da su dobro i da kvalitetno provode svoje vreme - ističe Mirka.

Republika

Foto: ATA Images

Mirka i Vujadin

Iako su joj deca prioritet, Mirka uspeva i da se posveti Vujadinu, a otkrila je i kako rešavaju nesporazume.

- Naravno da uspevamo, jer ne želimo da izgubumo naš odnos, tako da se nađe vremena. Kad čovek nešto želi on pronađe način. Ima momenata kada meni ne odgovara nešto što je on uradio i kad njemu ne odgovara nešto što ja uradim. Nisam ni ja savršena, nije ni on savršen, svi mi imamo mane i vrline, ali naša prednost je možda u tome što smo odrastali i sazrevali zajedno pa već jako dobro poznajemo jedno drugo i znamo gde treba da stanemo. I on i ja umemo da kažemo izvini - priznala je glumica za Kurir.

Republika

Foto: printscreen

Mirka Vasiljević

Mirka i Vujadin su nedavno imali i dramu, kad je došlo do incidenta u privatnoj školi koju pohađaju njihova deca. Bivša učenica je upala u školu i povredila učenika i nastavnicu, a Vujadin je odmah otišao da pokupi svoju decu, koja na svu sreću nisu bila povređena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading