ŽAKELJ ČESTITAO PARTIZANU, ALI... Bili smo mekani!

Autor:

Sport

22.05.2023

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli uz dosta muke eliminisali mladi tim iz Podgorice.

ŽAKELJ ČESTITAO PARTIZANU, ALI... Bili smo mekani!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana pobedili su večeras u Beogradu ekipu Studentskog centra 112:83 u majstorici četvrtfinala plej-ofa AdmiralBet ABA lige. Crno-beli su rezultatom 2:1 u pobedama izborili plasman u polufinale regionalnog takmičenja gde će se sastati sa Cedevita Olimpijom.

 

 

Trener košarkaša Studentskog centra Andrej Žakelj izjavio je posle poraza od Partizana da je domaći tim večeras odigrao mnogo bolje energetski i da je zasluženo pobedio.

- Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Odigrali su energetski mnogo bolje nego u prve dve utakmice. Odigrali smo mekano i dozvolili Partizanu mnogo otvorenih šuteva - rekao je Žakelj.

On je kratko analizirao i učinak Studentskog centra u AdmiralBet ABA ligi. 

- Zadovoljni smo generalno celom sezonom. U ovoj seriji smo bili na korak od iznenađenja. Ova ekipa ima talenat, rastemo iz sezone u sezonu. Čeka nas i finale crnogorskog plej-ofa i pokušaćemo da napravimo dobar rezultat - zaključio je Žakelj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading