ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE! Pevačicina mezimica uhvatila bogatog ŠEIKA iz Katara!

Autor:

Zabava

22.05.2023

23:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elma Sinanović udaje ćerku Huliju.

ĆERKA ELME SINANOVIĆ SE UDAJE! Pevačicina mezimica uhvatila bogatog ŠEIKA iz Katara!

Foto: ST/P. DIVAC/printsceen/instagram.com/hulijasinanovic

Pevačica Elma Sinanović ima razloga za slavlje. Naime, kako se spekuliše, njena mezimica Hulija Sinanović se udaje i to za bogatog šeika u Kataru, a pevačica je oduševljena budućim zetom, iako ne želi još da priča ni o čemu kako se nešto ne bi izjalovilo.

- Elma je oduševljena budućim zetom, šeikom iz Katara. Tamo su svi očarani Hulijinom lepotom. Tretiraju je kao princezu. Oni se zabavljaju već neko vreme i odmah su svi znali da su njih dvoje stvoreni jedno za drugo. Hulija je sada na relaciji Katar-Srbija, ali će se u nekom trenutku skroz preseliti tamo. Elma i Hulija su jako vezane. Elmi je najvažnija njena sreća i uvek je podržavala njene izbore, pa tako i ovaj, koji je mnoge iznenadio. Uskoro će i sama posetiti Katar. Elminu mezimicu javni život ne zanima preterano, iako je veoma talentovana za muziku. Pre nekoliko godina je snimila i duet s majkom koji je dobro prošao u javnosti, ali ona je odlučila da krene drugim putem. Pravi je zvrk, obožava da menja imidž, a fizički mnogo liči na Cecu Ražnatović, pa se i sama Elma često šali s prijateljima da ima jednu Cecu u kući - ispričao je izvor za Kurir.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HÜLYA (@hulijasinanovic)

 

Podsetimo, Elma je nedavno sama govorila o ćerki i budućem zetu.

- Jao, udaće se Hulija valjda. Samo znam da ću biti na strani svog budućeg zeta. Podržavam ga i unapred žalim. Ona je posebna. Opasnica jedna, totalna suprotnost meni. Nema ništa na mene, totalno je drugačija. Ja sam dobrica, a ona gazi samo. Radikalna je - samo crno-belo, nema ništa sivo. Ide sad za Katar, biće tu svašta nešto - uz osmeh je rekla Elma za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading