KLUB BRUTALNO PONIZIO SVOJU LEGENDU: Mi osvajamo DUPLU KRUNU, a gde je sada Prosinečki? (FOTO)

Autor:

Sport

22.05.2023

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska legenda na udaru nekadašnjih poslodavaca.

KLUB BRUTALNO PONIZIO SVOJU LEGENDU: Mi osvajamo DUPLU KRUNU, a gde je sada Prosinečki? (FOTO)

Foto: Starsport

Robert Prosinečki

Direktor slovenačke Olimpije Igor Barišić odgovorio je na kritike nakon osvajanja duple krune popularnih "zmajčeka".

 

 

- Stvarno ne vidim potrebu za negativom, ne razumem odakle dolazi. Tu smo dve godine. Trebalo je vremena da dođemo tamo gde smo sada. Prvaci smo, osvajači Kupa, mlađe kategorije ispunjavaju sve ciljeve. Radimo iskreno i odgovorno. Otplatili su smo sve dugove i spasili klub od bankrota - rekao je Barišić.

Klub se prošlog leta rastao sa čuvenim Robertom Prosinečkim, koji je na svojoj strani imao i navijače. Hrvatsku legendu na klupi je nasledio Alberto Rijera koji je pre Olimpije radio kao pomoćni trener u Galatasaraju.

- Većina naših odluka bila je dobra. Prozivate nas zbog Roberta Prosinečkog, a gde je on danas? Gde su ostali direktori koji su bili tu pre nas? Niko ih neće. Dobili smo licencu. Šta nije dobro? Mislim da smo zaslužili više poštovanja - naglasio je Barišić.

Podsetimo, Robert Prosinečki je trener Olimpije bio od marta do jula prošle godine, dok je za ovaj klub igrao u sezoni 2002/03.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading