BODIROGA O KAZNAMA ZA REAL I PARTIZAN: Konačno se oglasio predsednik Evrolige!

Autor:

Sport

22.05.2023

20:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Madriđani su nakon incidenta u meču sa crno-belima uspeli da osvoje elitno takmičenje.

BODIROGA O KAZNAMA ZA REAL I PARTIZAN: Konačno se oglasio predsednik Evrolige!

Foto: Starsport

Dejan Bodiroga

Predsednik Evrolige Dejan Bodiroga bio je iznenađen kaznama zbog dešavanja na drugom meču četvrtfinalne serije plej-ofa elitnog takmičenja između Real Madrida i Partizana.

Podsetimo, zbog tuče u finišu utakmice, pet mečeva zabrane igranja dobio je Geršon Jabusele, dva Kevin Panter, a treći susret su propustili Gabrijel Dek i Matijas Lesor.

- Mogu samo da kažem da su me kazne iznenadile. Želeo bih da čestitam i jednom i drugom klubu na pozitivnom stavu i načinu na koji su odmah pokušali da smire situaciju - rekao je Bodiroga za "Eurohoops".

Četvrta utakmica Partizana i Real Madrida bila je pod znakom pitanja, pošto je došla samo dan nakon tragedije u OŠ na Vračaru.

- Standardi za odlaganje utakmica moraju da se ponovo procene. Niko nije tražio odlaganje utakmice u Srbiji, ali po pravilima Evrolige nije bilo razloga za odlaganje - kazao je on.

Real je nakon incidenta "okrenuo" Partizan, prošao na fajnal for, gde je slavio protiv Barselone i Olimpijakosa i tako po 11. put postao prvak Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading