FINALE KUPA NA MARAKANI: Matijašević objasnio razloge ovakve odluke!

Autor:

Sport

19.05.2023

15:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski rivali će finalni duel odigrati u prestonici.

FINALE KUPA NA MARAKANI: Matijašević objasnio razloge ovakve odluke!

Foto: Starsport

Vladimir Matijašević

Finalni duel Kupa Srbije, u kom se sastaju Crvena zvezda Čukarički, biće odigran na stadionu "Rajko Mitić", u četvrtak, 25. maja.

Iz Zvezde su poslali molbu ekipi sa Banovog Brda, da se meč odigra na najvećem stadionu naše države, a iz Čukaričkog nisu imali nikakvu primedbu na tu molbu. Kao glavni razlog je naveden kapacitet Marakane, pošto stadion na Brdu prima svega 4.000, mnogo manje nego što prima stadion Crvene zvezde.

Posle ovakve odluke, oglasio se i Vladimir Matijašević, sportski direktor ekipe sa Brda.

- I on (stadion Čukaričkog) bi sigurno bio pun, ali da budemo realni, većinski navijačima Crvene zvezde. Pristali smo da igramo na Marakani, samo iz razloga što finale Kupa Srbije mora da bude praznik fudbala i da na tom meču bude što više gledalaca, a očekujem da će interesovanje biti veliko - rekao je Matijašević, prenosi klub.

Foto: FSS

Vladimir Matijašević, sportski direktor Čukaričkog

Dodao je i da će se klub boriti da dođe do drugog trofeja u Kupu u istoriji.

- Borićemo se za trofej, sportski, na terenu, pokušati da drugi put u istoriji osvojimo Kup Srbije. Verujem da će se svi igrači do četvrtka oporaviti i da će biti spremni za veliko finale, pa ko bude bolji neka pobedi. Gostovali smo u svim rundama Kupa do sada, neće nam biti problem da to još jednom učinimo - naveo je on.

Finalna utakmica Kupa Srbije između fudbalera Crvene zvezde i Čukaričkog počeće u 18:30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading