FSS PRESEKAO: Evo na kom stadionu će biti odigrano finale Kupa Srbije!

Autor:

Sport

19.05.2023

12:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradski rivali neće morati da putuju van glavnog grada.

FSS PRESEKAO: Evo na kom stadionu će biti odigrano finale Kupa Srbije!

Foto: Starsport

Pehar Kupa Srbije

Finalni duel Kupa Srbije, u kom se sastaju Crvena zvezda i Čukarički, biće odigran na stadionu "Rajko Mitić", u četvrtak, 25. maja.

Iz Zvezde su poslali molbu ekipi sa Banovog Brda, da se meč odigra na najvećem stadionu naše države, a iz Čukaričkog nisu imali nikakvu primedbu na tu molbu. Kao glavni razlog je naveden kapacitet Marakane, pošto stadion na Brdu prima svega 4.000, mnogo manje nego što prima stadion Crvene zvezde.

Postojale su još neke moguće opcije za finalnu utakmicu u Kupu, spominjao se novi stadion u Loznici, kao i stadion u Bačkoj Topoli, gde svoje utakmice kao domaćin igra ekipa TSC-a, ali nakon što je postalo jasno da će u finalu igrati dve beogradske ekipe, ostale su u igri samo dve moguće opcije, stadioni Zvezde i Čukaričkog.

Foto: Starsport

Duel na meču TSC- Crvena zvezda

Podsetimo, izabranici Miloša Milojevića su u polufinalu, u gostima, savladali ekipu TSC-a, rezultatom 3:0, u meču koji je obilovao spornim situacijama, a završen je sa tri dosuđena penala, dva za Zvezdu i jedan za TSC, uz crveni karton za igrača domaće ekipe.

Sa druge strane, Čuka je sa 1:0 porazila Vojvodinu, u ponovljenom meču, pošto je prvi prekinut sredinom prvog poluvremena, zbog jakog nevremena u Novom Sadu, a sutradan je započet od prvog minuta, i pored toga što su Beograđani vodili sa 2:0 u trenutku prekida.

Crvena zvezda juri treću uzastopnu duplu krunu i šesti pehar u Kupu, dok će "brđani" igrati za svoj drugi trofej u najmasovnijem takmičenju u Srbiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading