KO ĆE NA ZVEZDU, VOŠA ILI ČUKA? Pala ODLUKA - poznat EPILOG posle kataklizme u Novom Sadu!

Autor:

Sport

18.05.2023

07:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo se podigla velika prašina u srpskom fudbalu, "brđani" se požalili na dvostruke aršine, "lale" stavila tačku.

KO ĆE NA ZVEZDU, VOŠA ILI ČUKA? Pala ODLUKA - poznat EPILOG posle kataklizme u Novom Sadu!

Foto: Starsport

Čukarički po drugi put ove sezone nema sreće sa pravilnikom. Nakon što je odigrao dvodnevni duel sa Partizanom u finišu regularnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije, tim sa Banovog brda će imati produženi boravak i u Novom Sadu.

ZEMLJOTRES U NAJAVI! Čukarički NEĆE da igra protiv Vojvodine! Brđani GRME - ovo je SKANDAL!

Meč polufinala Kupa Srbije sa Vojvodinom prekinut je zbog obilnih padavina na "Karađorđu" pri rezultatu 2:0 (strelci Rogan i Badamosi), a "stara dama" se oglasila zvaničnim saopštenjem u kojem je potvrđeno da će se utakmica odigrati ponovo, sa početnih 0:0.

Fudbalski klub Vojvodina obaveštava sportsku javnost i sve svoje navijače da će utakmica polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog, koja je večeras prekinuta zbog nevremena, biti odigrana u četvrtak, 18. maja, sa početkom u 15 časova. Igraće se nova utakmica, od prvog minuta i početnog rezultata 0:0 - navodi se u saopštenju Voše, uz poziv popularnim Firmašima da ispune tribine najvećeg novosadskog stadiona:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

 

Fudbalski klub Vojvodina takođe obaveštava javnost da će ulaz na utakmicu na svim tribinama biti besplatan i poziva svoje navijače da u još većem broju dođu na stadion „Karađorđe“ i podrže „staru damu“ u nastojanju da izbori plasman u finale Kupa Srbije - zaključili su Novosađani.

Prvi finalista našeg najmasovnijeg takmičenja, ekipa Crvene zvezde, sa nestrpljenjem čeka rasplet sage u "srpskoj Atini" i rivala sa kojim će se boriti za odbranu pehara, najverovatnije 25. maja na TSC areni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading