BIBLIJSKI POTOP U NOVOM SADU! Ovakvu PROVALU oblaka Srbija ne pamti! Nebo se OTVORILO na "Karađorđu"! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

17.05.2023

20:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica između Vojvodine i Čukaričkog prekinuta je u 32. minutu, zbog nezapamćenog nevremena koje je zahvatilo "Srpsku Atinu".

BIBLIJSKI POTOP U NOVOM SADU! Ovakvu PROVALU oblaka Srbija ne pamti! Nebo se OTVORILO na "Karađorđu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: Starsport, YouTube/Printscreen

Ništa nije slutilo da provala oblaka nastati nad stadionom "Karađorđe" i pokvariti fudbalsku predstavu, u kojoj su igrači Čukaričkog "plesali" protiv Vojvodine.

Provala oblaka je u potpunosti potopila igralište Novosađana, nateravši aktere da munjevitom brzinom otrče sa terena ka svlačionicama! 

Kada se oluja malo smirila, akteri su ponovo izašli na centar, da bi ustanovili postoje li uslovi da se meč nastavi.

Odmah je uočeno da takva mogućnost ne postoji, jer je sudija bacio loptu na centar, kako nalaže protokol, ona je kao "zakucana" ostala u blatu i vodi, što ga je nateralo da iste sekunde odsvira kraj utakmice.

Trajala je neizvesnost kada će se meč nastaviti i u kom terminu. Doneta je, na kraju odluka, da se prolongira do četvrtka, ali je termin i dalje ostao nepoznanica.

Zbog toga će Crvena zvezda koja je rutinski prošla u finale, pobedom nad TSC-om u Bačkoj Topoli morati da sačekati ime protivnika u borbi za pehar i odbranu trofeja u najmasovnijem takmičenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading