HAOS U NOVOM SADU! Zvezda bez protivnika u finalu Kupa?! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.05.2023

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Čukaričkog prekinuta je zbog jakog nevremena.

HAOS U NOVOM SADU! Zvezda bez protivnika u finalu Kupa?! (VIDEO)

Foto: Starsport

Kiša i vremenske nepogode, uticale su da drugi polufinalni par nacionalnog kupa, koji se igrao na "Karađorđu", između Vojvodine i Čukaričkog bude prekinut u 32. minutu.

"Brđani" su u tom trenutku vodili sa 2:0, ali su ogromne padavine uticale da se meč odloži do sutra, kada će isti rivali ponovo izaći na teren.

Kako je izgledalo nevreme u Novom Sadu, pogledajte u prilogu:

Beograđani su do prednosti došli golom Viktora Rogana već u 7. minutu, fudbaler Čukaričkog je ispratio napad gostiju, kratko je intervenisao Simić,ali je natrčao sin trenera Predraga Rogana i zatresao mrežu.

Vođstvo je udvostručio Badamosi 20 minuta kasnije, odlično je nadmudrio odbranu Novosađana, prevario dva čuvara i rutinski postigao drugi pogodak za goste.

Međutim, u 32. minutu usledio je veliki pljusak, koji je uticao na prekid. Kapiteni ekipa su se našli na centru, sudija je obavio konsultacije sa igračima, pa je doneta odluka da ekipe odu u svlačionice.

Tako će fudbaleri Crvene zvezde, koji vode u Bačkoj Topoli protiv TSC-a sa 2:0 i imaju igrača više morati da sačekaju ime protivnika u finalu, ukoliko sačuvaju prednost na severu Vojvodine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading