DANAŠNJE LAŽNE DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA NISU SLUČAJNE, TO JE DODATNI PRITISAK NA DRŽAVU! Bečić: Protiv Srbije predsednika Vučića se vodi specijalni rat

Autor:

Vesti

17.05.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi protesti, kao i dojave o bombama su veštački izazvani u cilju prikupljnja jeftinih političkih poena i izazivanja opšte nestabilnosti među ljudima., ocenjuje predsednik Odbora za kontrolu službi bezbednosti i predsednik Poslaničke grupe prijateljstva sa Crnom Gorom, mr Igor Bečić.

DANAŠNJE LAŽNE DOJAVE O BOMBAMA U ŠKOLAMA NISU SLUČAJNE, TO JE DODATNI PRITISAK NA DRŽAVU! Bečić: Protiv Srbije predsednika Vučića se vodi specijalni rat

Foto: Tanjug/S.Radovanović

Mr Igor Bečić oglasio se o današnjim lažnim dojavama o bombama koje su stizale u škole širom Srbije, njegovo saopštenje prenosimo u celosti:

Posle  užasne tragedije koja je zadesila našu zemlju, umesto da svi zajedno ujedinjeni pronađemo rešenja, što je država odmah i uradila, predlažući set mera, opozicija se za to vreme svim silama ujedinila u hajci protiv predsednika Vučića i svih njegovih saradnika i ljudi bliskih njemu.

Tako imamo i napade na članove Vlade, premijerku, ministra Vučevića, ministra Gašića, te Patrijarha Porfirija... ne birajući kao i uvek reči i sredstva kojim će se obratiti predsedniku, sada se svi javljaju i pokazuju svoja prava lica pa i pojedini advokati zaštitnici najčuvenijih kriminalaca, Jovo Bakić i svi slični njemu su se udružili i na najbrutalniji način pozivaju na nasilje i ubistvo predsednika.

Svi protesti, kao i dojave o bombama su veštački izazvani u cilju prikupljnja jeftinih političkih poena i izazivanja opšte nestabilnosti među ljudima.

Sam stav dela poljoprivrednika da se odbijaju ponuđeni razgovori je jasan pokazatelj toga da su protesti krajnje politizovani, pritisci su tu svakog dana i sa raznih strana a svaki pritisak ima samo jedan jasan cilj-da se oslabi poredak, dovede do haosa i da se stvori dodatni pritisak na predsednika, koji već trpi ogromne pritiske po pitanju KiM i zbog ne uvođenja sankcija Rusiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (45)

Loading
Tanja

17.05.2023 20:06

Čime se sve opozicija služi samo da bi okrenula u svoju korist. Zlo najveće.

Ana

17.05.2023 20:09

To nimalo nije prijatno

Mira

17.05.2023 20:13

Potpuno je jasno da opozicija stoji iza ovih dojava.

Marijana

17.05.2023 20:14

Opozicija je pomesala babe i zabe, ostavite decu na miru!