MUK NA MARAKANI: Ljubimac navijača doživeo NAJTEŽU povredu u sportu!

Autor:

Sport

17.05.2023

10:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katastrofa za jednog od omiljenih igrača delija.

MUK NA MARAKANI: Ljubimac navijača doživeo NAJTEŽU povredu u sportu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde slave pogodak

Vrlo loša vest za sve navijače Crvene zvezde stiže sa Kipra, gde je El Fardu Ben pokidao ahilovu tetivu, zbog čega će propustiti kraj ove, i veliku većinu naredne sezone.

Sjajni ofanzivac se povredio na samom startu meča protiv ekipe AEK-a iz Larnake, a posle detaljnih pregleda je utvrđeno da je došlo do kidanja tetive i da fudbaler sa Komora neće dugo vremena biti na terenu, iako i dalje ne mogu da daju tačne prognoze kada će Ben ponovo moći da se vrati fudbalu.

El Fardu Ben u ekipi APOEL-a sarađuje sa Vladanom Milojevićem, pod kojim je beležio izvanredne nastupe i za Crvenu zvezdu, ali i za Panionios. Ipak, očigledno je da ih je u poslednje vreme poterao maler. Prvo je APOEL vezao nekoliko remija, zbog kojih su pali na drugo mesto u kiparskom prvenstvu, iza Arisa, a sada je došla vest i o teškoj povredi, koja je sigurno razočarala sve u kiparskom klubu.

Foto: Starsport

El Fardu Ben u dresu Crvene zvezde

Podsetimo, iz Crvene zvezde je otišao kao slobodan igrač, šest meseci pre isteka ugovora, pošto su na stadionu Rajko Mitić odlučili da mu izađu u susret zbog svih dosadašnjih doprinosa. 

El Fardu Ben je još pre više od dve godine postao najefikasniji stranac u istoriji Crvene zvezde. Na 196 utakmica za beogradske crveno-bele postigao je 83 gola. Sa druge strane, od dolaska u kiparski klub je na 13 mečeva dva puta bio strelac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading