OGROMAN IZAZOV POSLE ZVEZDE: Milojević dobio ponudu VELIKANA!

Autor:

Sport

16.05.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener novog/starog srpskog šampiona na ceni nakon mandata u Ljutice Bogdana.

OGROMAN IZAZOV POSLE ZVEZDE: Milojević dobio ponudu VELIKANA!

Foto: Starsport

Miloš Milojević

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević uspeo je da sa svojim izabranicima odbrani šampionsku titulu, a blizu je podviga da takmičenje u Mozzart Bet Superligi Srbije okonča bez poraza. Crveno-beli će gostovati TSC-u u okviru polufinala Kupa Srbije, pa su u igri za novu duplu krunu, a Milojevićev učinak na Marakani doneo mu je interesovanje brojnih klubova.

Prema pisanju beogradskih medija, jedna od ponuda stigla je od čuvenog grčkog kluba Arisa, ali su pregovori stopirani i sačekaće da se konačno razreši njegov status na našem najvećem stadionu.

Pored Grka, stručnjak koji je sedeo na klupi Zvezde u grupnoj fazi Lige Evrope na meti je timova iz Belgije, Holandije, ali i iz Skandinavije i Azije.

Republika

Foto: Starsport

Milojević na raskrsnici - Marakana ili inostranstvo?

Svakako, Milojeviću ostaje da privede kraju sezonu na uspešan način, pa razgovor sa čelnicima Zvezde, uz podsećanje da se uveliko spekuliše da će ga na klupi zameniti Barak Bahar, prvak Izraela sa Makabijem iz Haife.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading