GOTOVO! MILOJEVIĆ JE BIVŠI: Zvezda plaća obeštećenje za novog trenera - PAO DOGOVOR!

Autor:

Sport

12.05.2023

09:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se samo ozvaničenje sklopljenog posla i promocija na stadionu "Rajko Mitić".

GOTOVO! MILOJEVIĆ JE BIVŠI: Zvezda plaća obeštećenje za novog trenera - PAO DOGOVOR!

Foto: Starsport

Crvena zvezda će uskoro ozvaničiti dogovor sa Barakom Baharom, koji je prihvatio ponudu da zameni Miloša Milojevića na klupi novog/starog srpskog šampiona.

BUNDESLIGA SE TEŠKO ODBIJA: Ljubimac DELIJA pregovara sa slavnim klubom! Zvezdin as uveliko pravi kuću!

Prema pisanju beogradskih medija, dosadašnji kormilar Makabija iz Haife sa crveno-belima će potpisati dvogodišnji ugovor, uz opciju produžetka saradnje na još 12 meseci. Izraelcima će pripasti i obeštećenje u visini od 500 hiljada evra, dok će Bahar na Marakani oformiti novi stručni štab, čiji deo neće biti Nenad Milijaš.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Pao dogovor - Bahar bar dve godine u Beogradu

Sa dolaskom novog trenera očekuju se i krupne promene u igračkom kadru, a naš najtrofejniji klub planira da dovede golgetera iz Rusije, uz ostanak pouzdanog defanzivca Strahinje Erakovića, koji želi da se okuša sa svojim voljenim klubom u Ligi šampiona.

Početak priprema zakazan je za 19. jun, a Zvezda ovog leta konačno ne mora da žuri, budući da će preskočiti kvalifikacije za elitno takmičenje kao šestostruki uzastopni prvak Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading