NAPUŠTA MARAKANU! Proslavljeni kapiten ODLAZI iz Zvezde - želi NOVI IZAZOV!

Autor:

Sport

11.05.2023

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda našeg najtrofejnijeg kluba na raskrsnici, čeka ponudu kako bi se samostalno oprobao u trenerskom poslu.

NAPUŠTA MARAKANU! Proslavljeni kapiten ODLAZI iz Zvezde - želi NOVI IZAZOV!

Foto: Starsport

Borjan i Milijaš

Proslavljeni kapiten Crvene zvezde i dugogodišnji član stručnog štaba srpskog šampiona Nenad Milijaš uskoro napušta Ljutice Bogdana.

Bivši reprezentativni vezista takvu odluku je doneo jer želi samostalno da se oproba u trenerskom poslu. Njega je kao asistenta angažovao još Vladan Milojević, nastavio je da Radi i u vreme Dejana Stankovića i Miloša Milojevića, a sada je vreme za nov izazov.

Takođe, očekuje se da Barak Bahar oformi svoj stručni šta, što se poklapa sa planovima Zemunca oko nastavka trenerske karijere.

Republika

Foto: fkcrvenazvezda

Milijaš diže sidro i traži novi izazov

Milijaš je lane bio na meti Voždovca i Radničkog 1923, a imao je kontakt i sa predstavnicima Fudbalskog saveza Srbije oko preuzimanja mlađih selekcija nacionalnog tima.

Podsetimo da je Milijaš sa našim najtrofejnijim klubom kao igrač osvojio pet titula (205 utakmica, 55 golova, 42 asistencije), u inostranstvu se pamti njegova epizoda u Vulverhemptonu, a koja će biti njegova sledeća stanica, videćemo u narednom periodu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading