POTRES NA MARAKANI ZBOG JUŽNOAMERIČKOG KAPITALCA: Zvezda dovodi golgetera od 6.500.00 evra za Ligu šampiona?!

Autor:

Sport

11.05.2023

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se "stara želja" crveno-belih i potvrdila da ima ponudu našeg najtrofejnijeg kluba.

POTRES NA MARAKANI ZBOG JUŽNOAMERIČKOG KAPITALCA: Zvezda dovodi golgetera od 6.500.00 evra za Ligu šampiona?!

Foto: Starsport

Stadion "Rajko Mitić" - dom fudbalera Crvene zvezde

Crvena zvezda traži nekoliko pojačanja pred nastup u grupnoj fazi Lige šampiona, o imenima je govorio i sportski direktor Mitar Mrkela, a među željama srpskog šampiona nalazi se i napadač Zenita Mateo Kasijera.

Kolumbijac je bio na radaru crveno-belih i prošlog leta, ali se odlučio da pojača klub iz Sankt Peterburga u transferu vrednom šest i po miliona evra.

Pošto se u dresu ruskog giganta nije snašao (postigao tek jedan gol), mediji ga već sele u drugu sredinu, a ofanzivac iz Južne Amerike potvrdio je interesovanje novog/starog srpskog prvaka.

- Imam ponudu Crvene zvezde, ali meni i porodici je lepo u Rusiji. Videćemo na kraju sezone šta će se dogoditi - rekao je Kasijera za ruske medije.

Ukoliko se odluči da prihvati ponudu Zvezde, delije se nadaju da će na stadionu "Rajko Mitić" ponoviti igre iz Sočija, za koji je tokom sezone 2021/2022 odigrao 22 utakmice uz 14 pogodaka.

Pored Južnoamerikanca, na Marakani prate i špica iz Mozzart Bet Superlige Srbije, o čemu se detaljnije možete informisati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading