NIJE SAMO OLAJINKA! Zvezda dovodi DVA TOP STRANCA: Na Marakanu STIŽU lažna "desetka" i brutalan golgeter! (VIDEO)

Autor:

Sport

24.04.2023

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef sportskog sektora prvaka Srbije otvorio karte uoči letnje pijace.

NIJE SAMO OLAJINKA! Zvezda dovodi DVA TOP STRANCA: Na Marakanu STIŽU lažna "desetka" i brutalan golgeter! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Piter Olajinka

Sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela najavio je dovođenje dva strana igrača u navali tokom letnjeg prelaznog roka, a reč je o "staroj želji" Mateu Kasijeri, kao i reprezentativcu Obale Slonovače Žanu Filipu Krasou.

- Obojica su na našem radaru već neko vreme. Kasijera je bio naš prvi pik prošlog leta, ali nismo mogli da se takmičimo sa ponudom od 6.500.000 evra koliko je za njega platio Zenit. Kraso jeste jedan od igrača koji su nama u ovom trenutku interesantni. On je špic, a može da igra i kao desetka - rekao je Mrkela za "TV Arena", a tom prilikom je otkrio i koja "domaća pojačanja" stižu na stadion "Rajko Mitić".

Podsećanja radi, crveno-beli, koji prave tim za učešće u grupnoj fazi Lige šampiona, su već dogovorili dolazak ofanzivca praške Slavije Pitera Olajinke bez obeštećenja, a "četvorkom" protiv TSC-a za vikend overili su osvajanje šeste vezane titule u Mozzart Bet Superligi Srbije..

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading