POTVRĐENA DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezda dovodi dve ATOMSKE BOMBE za Ligu šampiona!

Autor:

Sport

15.04.2023

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli ne žele da budu u podređenom položaju u elitnom takmičenju.

POTVRĐENA DETONACIJA NA MARAKANI: Zvezda dovodi dve ATOMSKE BOMBE za Ligu šampiona!

Foto: Starsport

Fudbaleri Crvene zvezde su na sjajnom putu da osvoje šestu vezanu titulu prvaka Srbije, pošto im je potrebno da u preostalih sedam kola Superlige uzmu samo još jedan bod.

Zahvaljujući sjajnom nacionalnom koeficijentu koji ima naša zemlja, na Marakani će se sledeće sezone igrati grupna faza Lige šampiona.

Da bi crveno-beli bili kompetentni u elitnom takmičenju, potrebna su pojačanja, a o njima je pričao sportski direktor kluba iz Ljutice Bogdana Mitar Mrkela.

Republika

Foto: Starsport

Mitar Mrkela

- Više sam puta pričao sa Lukom Milivojevićem. On je fenomenalan igrač, Zvezdin igrač, a da li će se stvari desiti, to se nikada ne zna. Moraju da se stvari poklope. Voleo bih da ga vidim ponovo na Marakani - rekao je Mrkela u intervjuu za "Meridian sport".

Republika

Foto: Starsport

Luka Milivojević

Ipak, kapiten Kristal Palasa nije jedina želja prvaka Srbije.

Mihailo Ristić je Zvezdino dete, igrač koji igra na deficitarnoj poziciji, reprezentativac Srbije i svakako da je interesantan. Mi smo najviše benefita imali od povratnika, momaka koji su odlazili u inostranstvo, igrali u jakim ligama, velikim klubovima i vraćali se u Crvenu zvezdu. Na primer - Katai.

Republika

Foto: Starsport

Mihailo Ristić

Imao je Mrkela na kraju jasan zaključak.

Sigurno da bi Milivojević i Ristić bili značajna pojačanja, i jedan i drugi žive u drugim zemljama, imaju druge opcije, bolje finansijske ponude. Jedan od ciljeva rada našeg skautinga je da se prate igrači koji bi mogli da budu povratnici. I to nisu samo njih dvojica - poručio je sportski direktor Crvene zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading