KIKS KOJI ZNAČI I KRAJ SVIH NADANJA: "Kamiondžije" poklekle u Valjevu - Budućnost Krušik minimalcem stigla do tri vredna boda!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2023

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Snovi su se raspršili kao mehur od sapunice.

KIKS KOJI ZNAČI I KRAJ SVIH NADANJA: "Kamiondžije" poklekle u Valjevu - Budućnost Krušik minimalcem stigla do tri vredna boda!

Foto: FK FAP Priboj

Prolećnoj seriji uspeha pribojskog kluba, došao je kraj. Redom su popularne "kamiondžije" u nastavku šampionata pobeđivale ariljsku Budućnost (2:0), požarevački Mladi radnik 1926 (4:1), Mačvu 1929 iz Bogatića (2:1), čačanski Borac 1926 (4:3) i Polet iz Ljubića (3:0), ali se sa gostovanja u Valjevu vraćaju "praznih šaka".

 

Prethodnog vikenda ekipa Budućnost Krušik 2014 namučila je favorita iz Čačka, ali je ekipa Borca 1926 ipak uspela da ostvari trijumf, ali zato su se Valjevci isprsili pred pribojskim sportskim kolektivom i zasluženo stigli do trijumfa kojima je ekipa iz grada na obalama Lima i definitivno ispala iz trke za vrh tabele i plasman u drugi stepen srpskog klupskog fudbala.

Jedini pogodak na meču postigao je Vasilije Martinović u 30. minutu susreta što je bilo dovoljno za tri važna boda kojima su Valjevci načinili značajan pomak na tabeli zapadne grupe srpskoligaškog karavana.

- Srpska liga Zapad, 21. kolo:

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - FAP (Priboj) 1:0 (1:0)

Stadion: "Park Pećina"

Sudija: Nikola Vujović (Kraljvo)

Strelac: V. Martinović u 30. minutu

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo): Milinković, Jakovljević, Martinović, Matić, Starčević, Isidorović, Petrović, Pavlović, Đermanović, Tešić, Rajevac. Na klupi su bili: Marković, Milovanović, Grujičić, Sokolović, Đurić, Močić, Đorđević.

FAP (Priboj): Đorđević, Radovanović, Kolarević, Luković, Bogićević, Plazinić, Vukadin, Babić, Drašković, Đerković, Janjić. Na klupi su bili: Koldžić, Simić, Jovanović, Vučićević, Ranitović, Odita, Otašević.

 

 

U narednom 22. prvenstvenom kolu ekipa Budućnosti Krušik 2014 gostuje u Ljubiću ekipi Poleta, dok će FAP u Priboju dočekati kraljevačku Slogu.

- Rezultati 21. kola Srpske lige Zapad:

Takovo (Gornji Milanovac) - Polet (Ljubić) 2:3

Sloga (Požega) - OFK Mihajlovac (Mihajlovac) 1:0

Sloga (Bajina Bašta) - Rađevac (Krupanj) 0:1

Smederevo 1924 (Smederevo) - Budućnost (Arilje) 2:1

Real (Podunavci) - Mladi radnik 1926 (Požarevac) 3:1

Tutin (Tutin) - Mačva 1929 (Bogatić) 0:0

Sloga (Kraljvo) - Borac 1926 (Čačak) 1:4

Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) - FAP (Priboj) 1:0

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading