CRNO-BELI IŠČUPALI BOD: Partizanove bebe ne mogu biti zadovoljne remijem - sjajna fudbalska predstava na BASK Areni! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

15.04.2023

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica kojom su ljubitelji fudbala mogli biti zadovoljni, ali konačan ishod nije zadovoljio aktere meča.

CRNO-BELI IŠČUPALI BOD: Partizanove bebe ne mogu biti zadovoljne remijem - sjajna fudbalska predstava na BASK Areni! (VIDEO)

Foto: FK BASK TEK

Prethodnog vikenda obe ekipe su u duelima protiv izrazitih favorita ostvarile velike uspehe osvojivši po bod. BASK TEK ja ne stadionu u Ulici Ljubice Luković rezultatom 1:1 remizirao sa ekipom Zvezdare, dok je identičan rezultat ostvaren u "Zemunelu" gde su popularni "optičari" uspeli da otkinu bod favoritu sa Omladinskog stadiona.

 

Susret na BASK areni privukao je oko 200 ljubitelja fudbala i slobodno se može reći da su mogli biti zadovoljni onim što su igrači obe ekipe pružili na zelenom tepihu.

Gosti stižu do prednosti već u uvodnim trenucima susreta. Igrao se 70. sekund meča kada je Đorđe Petrović primio loptu na ivici kaznenog prostora. Usledio je precizan udarac i golman Knežević je već morao da vadi loptu iz mreže.

Pošetni šok, domaćini uspevaju brzo da prevaziđu i zagospodare terenom. Ređale su se prilike Šalipura u 16. minutu, Stupara petnaest minuta kasnije i Đokića u 36. minutu, ali je mreža Gočmanca ostala netaknuta. U samom finišu prvog perioda igre mogli su gosti da dupliraju prednost, ali Arambašić nije bio na nivou zadatka.

Uvodnih petnaestak minuta nastavka igre protekla su u ne baš zanimljivoj fudbalskoj predstavi, a u 59. minutu beležimo nebeski skok Stupara i rezultat na semoforu je poravnat.

Mogao je Petrović par minuta kasnije da ponovo "optičare" dovede do prednosti, ali ono što je propustio, nadoknadio je u 65. minutu igre. Varkom tela oslobodio se čuvara, a zatim je usledio precizan udarac u donji levi ugao BASK-ovog gola i golman Knežević je bio nemoćan.

Konačan ishod ovog zanimljivog susreta psotavljen je dva minuta pre poslednjeg zvižduka Jelene Međedović. Andrić je izveo slobodan udarac, na drugoj stativi pronalazi Karišika koji je loptu spustio glavom na peterac gde je najsnalažljiviji bio Novitović i Gočmanac je po drugi put na ovom susretu savladan.

- Srpska liga Beograd, 22. kolo:

BASK TEK (Beograd) - Teleoptik (Zemun) 2:2 (0:1)

Stadion: BASK arena

Gledalaca: 200

Sudija: Jelena Međedović

Strelci: Stupar u 59. i Novitović u 88. minutu za BASK TEK; Petrović u 2. i 65. minutu za Teleoptik

Žuti kartoni: Šalipur (BASK TEK), Dukić, Stanković, Subotić, Krstić (Teleoptik)

BASK TEK (Beograd): Knežević, Bjelanović (Novitović), Karišik, Jovanović (Rašković), Andrić, Gavrilović (Stojanović), Stupar, Đokić, Šalipur (Pavlović), Avramović (Radlovački), Lukić.

Teleoptik (Zemun): Gočmanac, Dukić, Stanković, Subotić, Purić, Đurić, Stojanović (Stamenković), Arambašić, Čermelj (Miladinović), Petrović, Krstić.

Podelom bodova obe ekipe su zadržale pozicije u gornjoj polovini tabele beogradske grupe srpskoligaškog karavana. U narednom 23. kolu fudbaleri BASK TEK-a gostuju novobeogradskom Ušću, dok će Teleoptik na svom terenu u "Zemunelu" dočekati ekipu Sinđelića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading