USKRŠNJI DERBI: Na "Stamford Bridž" stiže veliki rival iz komšiluka - domaćin više nema prava na kiks!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.04.2023

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za komšijski derbi.

USKRŠNJI DERBI: Na "Stamford Bridž" stiže veliki rival iz komšiluka - domaćin više nema prava na kiks!

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Fudbaleri Hajduk Stanka iz Crne Bare jesenji deo šampionata u okviru Mačvanske okružne lige okončali su na liderskoj poziciji sa tri boda više od ekipe Drine iz Ljubovije i činilo se da će ekipa sa popularnog "Stamford Bridža" biti glavni favorit u borbi za plasman u viši rang takmičenja, Zonu Kolubarsko-mačvansku.

 

Međutim, Crnobarci su u uvodnih pet prolećnih kola ostvarili tri trijumfa, uz po jedan remi i poraz, usled čega je sportski kolektiv iz Ljubovije preuzeo lidersku poziciju, a ekipi Hadjuk Stanko ostaje nada da će ekipa Drine u narednih deset prvenstvenih susreta, barem jednom kiksirati.

U nedelju 16. aprila ekipa Hajduk Stanka dočekuje sastav Jedinstva iz Štitara u velikom komšijskom derbiju. Domaćin u predstojećem meču ima imperativ trijumfa, a tim povodom klub je uputio poziv navijačima da u što većem broju dođu na stadion i pomognu svojim ljubimcima da stignu do važnih bodova.

- Mačvanska okružna liga, 21. kolo:

Hajduk Stanko (Crna Bara) - Jedinstvo (Štitar)

Stadion: "Stamford Bridž", Crna Bara

Datum: Nedelja, 16. april

Početak: 16 časova

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara

Očekuje se veliki broj navijača na "Stamford Bridžu"

 

Uoči predstojećeg susreta, svoja očekivanja izneo je Filip Ognjenović, fudbaler koji izlazi iz teške povrede, ali kako i sam ističe, spreman je da se već ovog vikenda stavi na raspolaganje šefu stručnog štaba:

- Nakon teškog gostovanja ekipi Podrinja iz Loznickog Polja, gde smo remizirali, ali odigrali jako tešku i zahtevnu utakmicu, okrećemo se ekipi Jedinstva iz Štitara, koja je sastavljena od iskusnih igrača i koja neće doći sa belom zastavicom. Tako da nas očekuje još jedna teška utakmica, tavorili smo sa povredama zadnjih par kola, nadamo se da je to sada prošlost, jer mi svakako treba da pokažemo pre svega naš kvalitet i pobednički mentalitet ako želimo da ostanemo u trci za titulu. Daćemo sve od sebe da bodovi ostanu u Crnoj Bari.

Jedno je sasvim sigurno, u narednim nedeljama očekuje nas zanimljiva borva u okviru Mačvanske okružne lige.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading