PALANČANI SPREMNI ZA VELIKI SKALP: Na krilima prethodnih uspeha, OFK Stari Grad ruši i VELIKOG FAVORITA!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li pasti i veliki favorit?

PALANČANI SPREMNI ZA VELIKI SKALP: Na krilima prethodnih uspeha, OFK Stari Grad ruši i VELIKOG FAVORITA!

Foto: OFK Stari grad

Takmičenje u okviru Opštinske lige Bačka Palanka ne nalazi se samo u epicentru interesovanja ljubitelja fudbala južnobačkog okruga, već se navedeni šampionat sa mnogo pažnje prati i u ostalim delovima Srbije.

 

U ovom momentu veliku borbu za prve dve pozicije na tabeli vode ekipe Slavije iz Pivnice i Kulpina iz istoimenog mesta, ali i pored trenutnog, nevelikog bodovnog zaostatka, iz drugog plana svoju šansu prvevashodno traže Krivanj iz Selenče i Vojvodina iz tovariševa.

Međutim, predstojećeg vikenda, prema svim očekivanjima, derbi 19. runde odigraće se u Bačkoj Palanci gde će domaći OFK Stari Grad dočekati upravo ekipu Kulpina, ekipu koja se nalazi u seriji od osam uzastopnih trijumfa i koja je tokom navedenih susreta zabeležila impresivni gol koeficijent 41:5.

I pored svega navedenog, bačkopalančani ne pomišljaju da u predstojeći susret uđu sa podignutom belom zastavom. Na krilima uspeha ostvarenim u prethodne dve prvenstvene runde kada su Mladost iz Malog Bača deklasirali rezultatom 10:1, a posebno prošlonedeljnim uspehom u Tovariševu gde su domaću Vojvodinu i favorita, "počistili sa terena" rezultatom 4:0, fudbaleri OFK Starog Grada imaju jasne ambicije i u duelu protiv Kulpina, a one su vezane samo za osvajanje tri boda.

Foto: OFK Stari grad

Stalna pretnja po protivničke golmane - Nenad Jovicki

 

Uoči predstojećeg duela svoja očekivanja izneo je Nenad Jovicki, fudbaler koji je u duelu sa ekipom iz Malog Bača zabeležio tri pogotka i isto toliko asistencija, dok je duel protiv Vojvodine okončao sa jednim pogotkom i tri asistencije:

- Očekivanja pred utakmicu su velika. Dolazi nam odlična ekipa Kulpina, koja ima ambicije za viši rang. Naporno se treniralo tokom nedelje i očekujemo uspeh. Pozivam sve navijače i simpatizere Starog Grada da nas podrže u nedelju od 16.30 časova.

- Opštinska liga Bačka Palanka, 19. kolo:

OFK Stari Grad (Bačka Palanka) - Kulpin (Kulpin)

Stadion: OFK Stari Grad u Bačkoj Palanci

Datum: Nedelja, 16. april

Početak: 16.30 časova

Foto: OFK Stari grad

OFK Stari Grad - spremni su za novi podvig

 

S obzirom da je u pitanju derbi kola, očekuje se da će ovom susretu prisustvovati veliki broj ljubitelja fudbala, koji će imati prilike da uživaju u "najvažnijoj sporednojstvari na svetu".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading