IMAO JE ŠTA DA PORUČI: Nakon najnovijih dešavanja, javnosti se obratio i Nemanja Matić!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajno ostvarenje zabeležili su fudbaleri sa stadiona "Dragan Džajić".

IMAO JE ŠTA DA PORUČI: Nakon najnovijih dešavanja, javnosti se obratio i Nemanja Matić!

Foto: Starsport

Ljubitelji fudbala na Ubu i dalje se sećaju izjave nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanje Matića, koji je krajem prethodne godine najvio da će ekipa Jedinstva već naredne takmičarske sezone pokušati da zabeleži istorijsko ostvarenje i plasira se u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Očigledno su crveno-beli sa Uba ozbiljno shvatili Matićevu najavu, pa su kolo pre kraja ligaškog dela Prve lige Srbije, obezbedili plasman u plej-of fazu što omogućava fudbalerima Jedinstva da se možda već ovog proleća dokopaju prvorazrednog iznenađenja.

Naime, Ubljani su u sredu 12. aprila na svom stadionu "Dragan Džajić" golovima Kvaku Karikarija u 19. i 72. minutu savladali sremskomitrovački Radnički čime su ostvarili treći uzastopni trijumf nakon kojeg sa 43 osvojena boda zauzimaju četvrtu poziciju na tabeli drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja, poziciju po okončanju ligaških mečeva vodi u baraž za popunu Super lige Srbije.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Slavlje fudbalera Jedinstva nakon trijumfa nad sremskomitrovačkim Radničkim

 

Navedeno ostvarenje oduševilo je i nekadašnjeg srpskog reprezentativca Nemanju Matića koji se priprema za susret četvrtfinala UEFA Lige Evrope u kojem će njegova Roma gostovari u Roterdamu ekipi Fejenorda, ali je i pored klupskih obaveza našao vremena da se obrati svima u ubskom prvoligašu:

- Čestitam svim Ubljanima na ulasku u plej of! Hvala navijačima koji su svaku utakmicu bili uz Jedinstvo. Čestitke igračima, stručnom štabu na čelu sa Milošem Obradovićem i svim zaposlenima u klubu.Takodje, hvala opštini Ub na podršci u svakom smislu. Jedinstvo ide napred i već smo okrenuti novim izazovima.

 

 

U subotu 15. aprila fudbalere Jedinstva očekuje teško gostovanje u Šapcu gde će u okviru poslednjeg kola prve faze takmičenja odmeriti snagu sa ekipom Mačve. Eventualnim trijumfom, crveno-beli bi mogli dodatno da se učvrste u samom vrhu prvoligaškog karavana.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading