NEMANJA MATIĆ PODIGAO FUDBALSKU SRBIJU NA NOGE: Najavio je prodor u sam vrh!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2022

20:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponikao je u klubu sa Uba, a sada planira da u dogledno vreme ovaj klub uzdigne do neslućenih visina.

NEMANJA MATIĆ PODIGAO FUDBALSKU SRBIJU NA NOGE: Najavio je prodor u sam vrh!

Foto: instagram.com/nemanjamatic

Rođen je na Ubu i jedan kraći deo svoje karijere proveo u lokalnom Jedinstvu. Zahvaljujući svojim fudbalskim dostignućima, nakon legendarnih Dragana Džajića i Dušana Savića, postao je po mišljenjima mnogih treći najbolji fudbaler kojeg je ovaj grad iznedrio.

 

Nemanja Matić, aktuelni fudbaler italijanske Rome poznat je kao neko ko na sve moguće načine pomaže ekipi Jedinstva sa Uba, ekipi koja se takmiči u okviru Prve lige Srbije i koja nakon prvog dela šampionata sa 24 osovjena boda zauzima 10. poziciju na tabeli.

Porazom u Pančevu od ekipe Železničara rezultatom 1:2, Ubljani su okončali takmičarske obaveze u 2022. godini, a samo dan nakon navedenog susreta medijima se obratio Nemanja Matić koji je analizirao ostvarenje Jedinstva u jesenjem delu sezone 2022/23:

- Delimično sam zadovoljan ostvarenim rezultatima. Sada imamo jasniju sliku o tome šta nam fali u ekipi i oko nje. Moram da pohvalim sedamnaestogodišnjg Uroša Stevančevića koji je pokazao da ima potencijal za najviše domete. Takođe, smatram da je karikari špic kakav se retko viđa i drago mi je da ga imamo u ekipi. Ibrahim Zubairu je, iako mlad, u poseldnjih nekoliko utakmica stavio do znanja da je spreman da bude nosilac igre.

Foto: FK Jedinstvo Ub

Stadion "Dragan Džajić"

 

O budućim planovima Jedinstva Nemanja Matić je izjavio:

- Kao klub sve ćemo uraditi da ove sezone odigramo bitnu ulogu u Prvoj ligi Srbije, a sledeće napadamo jedno od prva dva mesta na tabeli i plasman u elitu - zaključio je nekadašnji srpski reprezentativac i aktuelni fudbaler italijanske Rome.

Ostaj da se vidi hoće li se Matićeva želja i ostvariti pa da na Ubu i na stadionu "Dragan Džajić" uskoro gostuju najbolji srpski fudbalski kolektivi i to u borbi za superligaške bodove.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading