NIŠTA PORAZ, SAMO DOBRA LEKCIJA: Proleter se iz Bavaništa vraća praznih šaka - dva uzastopna poraza otežavaju borbu za vrh tabele!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

13.04.2023

16:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri boda su izgubljena, ali prava borba tek predstoji.

NIŠTA PORAZ, SAMO DOBRA LEKCIJA: Proleter se iz Bavaništa vraća praznih šaka - dva uzastopna poraza otežavaju borbu za vrh tabele!

Foto: FK Proleter Mramorak

Detalj sa prošlosezonskog duela Proletera i BSK-a

Prolećni deo šampionata fudbaleri Proletera iz Mramorka započeli su sa dva ubedljiva trijumfa. Pobedom u Deliblatu nad ekipom Omladinca (3:1) i kod kuće nad pančevačkim Mundialom (3:0), sportski kolektiv  iz mesta u opštini Kovin došao je u situaciju da se bori i za sam vrh tabele popularne "južnobanatske Segudne".

 

Veliki test Mramorčani su imali pre sedam dana kada su na svom terenu ugostili lidera iz Barande, ekipu Radničkog, ali su nesrećno poraženi rezultatom 2:3, da bi prethodnog vikenda na gostovanju u Bavaništu doživljen i drugi uzastopni poraz.

Ljubitelji fudbala u Bavaništu videli su ukupno četiri pogotka, a interesantno je napomenuti da su čak tri gola postignuta u periodu između 10. i 14. minuta susreta.

Pogotkom Miloša Antića domaća ekipa je stekla rezultatsku prednost, da bi samo dva minuta kasnije najbolji strelac Proletera Milan Ilić, poravnao rezultat.

Već u 14. minutu beležimo novu radost domaćih ljubitelja fudbala. U listu strelaca se upisao Miloš Jelisijević čime je postavio konačni rezultat prvog dela igre.

Pokušaval isu gostujući fudbaleri u nastavku meča da stignu do novg rezultatskog egala, ali je pitanje pobednika bilo rešeno u 63. minutu kada je Jelisijević postigao svoj drugi, a ukupno treći pogodak za ekipu BSK-a na ovom susretu.

Foto: FK Proleter Mramorak

Borba za vrh tabele nije izgubljena - fudbaleri Proletera iz Mramorka

 

- Druga južnobanatska liga "Zapad", 18. kolo:

BSK (Bavanište) - Proleter (Mramorak) 3:1 (2:1)

Stadion: BSK u Bavaništu

Strelci: M. Antić 10`, M. Jelisijević 14`, 63`; M. Ilić 12`

Uoči starta trećeg takmičarskog kruga, fudbaleri Proletera iz Mramorka se nalaze na četvrtoj poziciji Druge južnobanatske lige "Zapad" sa sa 32 osvojena boda i trenutno su osam koraka iza ekipe Budućnosti iz Banatskog Brestovca koja drži poziciju sa koje se po okončanju ligaškog dela takmičenja ide u baraž za popunu višeg ranga takmičenja, Područnu fudbalsku ligu Pančevo.

Već u nedelju 16. aprila Mramorčane očekuje naredni ispit kada će na svom terenu ugostiti Mladost iz Vojlovice.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading