USLEDILA JE HITNA REAKCIJA: U borbu za opstanak klub ulazi sa novim šefom stručnog štaba!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

11.04.2023

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za njega nepoznanice neće biti...

USLEDILA JE HITNA REAKCIJA: U borbu za opstanak klub ulazi sa novim šefom stručnog štaba!

Foto: Privatna arhiva/Miljan Đurović

Fudbalski klub Sloga iz Kraljeva u aktuelnoj sezoni u okviru Srpske lige Zapad, grčevito se bori za očuvanje statusa u navedenom rangu takmičenja.

 

Jesenji deo šampionata klub iz grada na ušću reke Ibar u Zapadnu Moravu, okončao je na "fenjeraškoj" poziciji sa svega jednim ostvarenim trijumfom i bilo je potpuno jasno da su pred "belima" teške prolećne borbe.

Nastavak šampionata doneo je veliki optimizam u redovima Kraljevčana s obzirom da je ekipa na startu zabeležila dva uzastopna trijumfa savladavši OFK Mihajlovac i krupanjski Rađevac minimalnim rezultatima 1:0 što je klubu omogućilo pomak na tabeli.

Međutim, usledila je serija od tri utakmice u kojima su osvojena svega dva boda što ne zadovoljava apetite rukovodstva kluba što j dovelo i do promene na mestu šefa stručnog štaba.

Klub je prekinuo saradnju sa Dejanom Srdićem, a u nastavku sezona na klupi Kraljevčana sedeće, dobro poznato lice, Milan Đurović.

 

Đurović je rođen 20. marta 1994. godine u Prizrenu. Trenersku karijeru je započeo leta 2015. godine kao trener mlade ekipe kraljevačkog Kikera, a trenersko iskustvo je sticao u mlađim kategorijama kraljevačke Sloge i niškog Radničkog. Kao pomoćni trener je radio u Slogi iz Kraljeva i saudijskom Al-Nojomu. Prvi samostalni trenerski posao imao je 2021. godine u kraljevačkoj ekipi, da bi narednu sezonu proveo u Timočaninu iz Knjaževca.

Poslednji angažman imao je u superligašu iz Novog Pazara u kojem je od 1. decembra prethodne godine, do marta 2023. bio pomoćni trener.

Novi debi na klupi kraljevačke Sloge, Đurović će imati predstojećeg vikenda kada na kraljevački stadion stiže čačanski Borac 1926.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading