OVA EKIPA IMA OGROMAN KVALITET: Velikorečki Jirgen Klop bez dlake na jeziku - na sva usta hvali svoje igrače i najavljuje uspeh u predstojećem velikom derbiju!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.04.2023

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Šok terapija" je dala rezultata...

OVA EKIPA IMA OGROMAN KVALITET: Velikorečki Jirgen Klop bez dlake na jeziku - na sva usta hvali svoje igrače i najavljuje uspeh u predstojećem velikom derbiju!

Foto: FK Velika Reka

Fudbaleri Velike Reke jesenji deo šampionata u okviru Međuopštinske lige Jadar okončali su na petoj poziciji sa bodovnim zaostatkom koji im je garantovao prolećne borbe za plasman u viši rang takmičenja, Mačvansku okružnu ligu.

 

Nastavak šampionata ipak nije protekao prema očekivanjima. U prva četiri susreta fudbaleri Velike Reke zabeležili su svega jedan trijumf (Jadar 1961 Gornji dobrić 4:1) i čak tri poraza (Prva Iskra Runjani 1:4, Jedinstvo Zavlaka 0:3 i Luk Voćnjak 0:4) što je nateralo klupske strukture da izvrše promenu na poziciji šefa stručnog štaba i rukovodeću palicom nad ekipom pred duel sa ekipom 7. Jula iz Bele Crkve preuzeo Dalibor Matić kojem je Velika Reka dobro poznata, s obzirom da je tokom dosadašnje trenerske karijere već predvodio klub.

Promena trenera dovela je do rezultatskog poboljšanja i ekipa je tokom prethodnog vikenda slavila u duelu protiv 7. Jula iz Bele Crkve rezultatom 3:1, a pobedu domaćinu doneli su Rade Rakić koji se dva puta upisivao u listu strelaca i Bojan Veselinović.

Foto: FK Velika Reka

Sinulo je sunce iznad Velike Reke

 

Po okončanju meča novi trener Dalibor Matić je izjavio:

- Došao sam da pomognem ekipi kako bi došla do željenog cilja. Današnje drugo poluvreme je model kako treba da igramo u svakoj utakmici. Ova ekipa napravljena je da bude prva, ili druga, a ne da se nalazi sad u ovoj situaciji da strepi i za taj baraž. Momci imaju ogroman kvalitet i ostaje nam da nastavimo da radimo i da iz utakmice u utakmicu gledamo kao da je svaka finalna - istakao je Matić, a zatim prokomentarisao aktelan kadrovski problem, kao i očekivanja prad nastavak takmičenja:

- Bitan mi je svaki igrač, imamo malo problema sa povredom Markovića i suspendovanog Matića, ali već u nedelju sa Hajdukom očekujem pun gas od ekipe i uvertiru za ono što nas čeka za dve nedelje.

Narednog vikenda fudbaleri Velike Reke putuju u Ribaricu gde će se sastati sa domaćim Hajdukom, a za 23. april je planiran veliki derbi protiv ekipe Milana Orlića iz Novog Sela.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading