SVE ŠTO SE GODINAMA STVARALO, UNIŠTENO JE U TRENU: Travnati tepih više nije za upotrebu - teren je u potpunosti devastiran! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

09.04.2023

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žalosne i skandalozne slike stižu nam iz Dokmira.

SVE ŠTO SE GODINAMA STVARALO, UNIŠTENO JE U TRENU: Travnati tepih više nije za upotrebu - teren je u potpunosti devastiran! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Dokmir

Fudbalski klub Dokmir iz istoimenog mesta u opštini Ub, na sportskoj mapi Srbije egzistira već gotovo sedam i po decenija. U aktuelnoj sezoni klub se takmiči u okviru Opštinske lige Ub - "grupa Zapad" i vodi veliku borbu za plasman u viši rang takmičenja, Međuopštinsku ligu Kolubara - "grupa Istok".

 

Tokom dosadašnjeg takmičenja ekipa je u deset prvenstvenih susreta zabeležila skor sedam pobeda, dva remija i jednog poraza i u ovom momentu uz jedan meč manje odigran, ima i četiri boda zaostatka u odnosu na lidera, ekipu Gunjevca.

Prolećni deo sezone otvorili su trijumfom na domaćem terenu protiv ekipe Vrela rezultatom 2:0 što je najavilo i berićetno proleće, međutim, klub se prethodnih dana susreo sa nezapamćenim vandalizmom koji će svakako uticati i na rezultatska ostvarenja.

Naime, u najmanju ruku, neodgovorni pojedinac, ili pojedinci uništili su travnati tepih igrališta u Dokmiru, a povodom svih dešavanja klub se obratio javnosti saopštenjem koje prenosimo u celosti:

- Nažalost, u današnje vreme, svedoci smo mnogo loših postupaka pogotovo zbog zavisti. FK Dokmir je klub koji nikome nije naneo štetu, niti želeo nekome bilo šta loše. Cilj nam je da razvijamo prijateljske odnose sa svim klubovima i da svi zajedno unapredimo seoski fudbal. Ali izgleda da neko to ne želi. Vredno smo radili ovih godina na unapređivanju našeg kluba, pogotovo prošlo leto i ove zime. Radili smo vredno na poboljšanju kvaliteta terena, postavljanju ograde, dovođenju pojačanja itd. Sve u svemu, mnogo truda, rada, vremena, znoja i novca je uloženo za napredak kluba. Veoma je teško kada neko sputava vaš napredak, trud i rad. Nadamo se da se drugim klubovima ovo neće dogoditi, i da će počinioci ovog dela odgovarati za učinjeno.

 

Treba napomenuti da je ekipa Dokmira u okviru 12. prvenstvene runde u derbiju kola savladala na gostovanju ekipu Brezovice rezultatom 1:0, a narednog vikenda dočekuju na svom terenu Strelac 001 iz Kožuara.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading